Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lakjam be a szobámat?

Hogy lakjam be a szobámat?

Figyelt kérdés

Első saját szobám és nem tudom, hogy legyen "A"(nevem)-s. Nem nagy, de éppen elég hely van benne. Világoslila a falam színe és világosak a bútoraim (kép lent) és mellékesen de nagyon világos, 2 nagy ablakom van egymás mellett.

[link]

Kreatív vagyok, de nincs ötletem. :D Lesz egy óriási órám a fal közepén, ami szuperül néz ki, de annak a színe is hasonló mint a bútoraimnak.

Ötletek?

2016. júl. 30. 20:20
 1/2 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 15L
2016. júl. 30. 20:21
 2/2 anonim válasza:

én is kb ennyi idős voltam amikor lett szobám. nekem lett egy ilyen rongyszőnyegem, a kedvenc színeimben. van még egy tonettfogasom is (www.antikea.hu/images/ant_product/uploadPic.309.JPG így néz ki), és egy állólámpám, ezek a "kiegészítők". ezen kívül azt csináltam, hogy a falamra ragasztottam mindenféle emlékeket, pl fényképeket, meg rajzokat amiket kaptam, meg pár olyat is amit én rajzoltam. ezeket be is keretezheted ha az jobban tetszik, nekem inkább a rendetlen stílus jött be. esetleg nézhetsz szép kaspókat és valamilyen cserepes virágokat, nekem ilyen nincs, mert nem szeretek foglalkozni velük. ha még nincs függönyöd, esetleg válassz ki valamilyet ami tetszik. ha van fotelod vagy kanapéd, akkor vehetsz rá díszpárnákat, vagy valamilyen szép mintás pokróccal letakarhatod ha az jobban bejön. ha van egy íróasztalod, és nem egy számítógép dominál rajta, akkor azt is kidíszítheted, pl ha van sminked, azt szépen elrendezed, vagy ha rajzolsz/festesz, akkor az ahhoz tartozó felszerelésedet is szépen kirakhatod. ha van helyed és pénzed rá, esetleg egy kis dohányzóasztalt vehetsz, és arra rakhatsz terítőt, vagy gyertyákat, vagy növényeket.

ilyen berendezési dolgokat szeretek nézni az ikeában és a tesco home részén, de a stílusodtól függ hogy mit választasz.

dohányzóasztal ami nekem nagyon tetszik: [link]

ilyen lámpám van, nagyon szeretem: [link]

ilyen kis gyertyatartóban tartom a sminkemet és az ecseteimet, szerintem nagyon szép, van fehérben is ugyanilyen, ceruzatartónak jó: [link]

ha értesz angolul, akkor youtube-on kereshetsz ilyen "diy room decorating" videókat, vagy "room tour" videókat, hátha adnak valamilyen ötletet

2016. júl. 31. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!