Ilyen fali díszt lehet otthon kézzel csinálni? L"ink lent
[link] html
ha igen hol lehet anyagot beszerezni hozzá?és mik kellenke hozzá?
van kéz ügyességem és juni végén szülök és én magam szeretném megcsinálni a kicsinek a szobába:)
remélem ezek már jók
ilyen dekorgumi lapra van csak mivel festik?
Ezeknek a képeknek szerintem az a baja,hogy nem moshatók,a gyerekszoibába pedig csak mosható a jó.
Mint írod,van kézügyességed.
Én az unokáknak készítettem képeket és falvédőt.Vettem egy tartós egyszínű vásznat az alapnak.Megrajzoltam a figurákat (mesekönyvekből).Régi,már nem használt ruhákból kivágtam őket.Nem baj,ha nem egyszínű,mert a gyerekek jobban szeretik a tarkákat.Fákat,virágokat is vágtam ki.
Majd rávarrtam őket az anyagra.A nagyobb figurákat géppel,a kisebbeket kézzel,boszorkányöltéssel.
Amikor kész volt,levasaltam,és a kép hátulját egy régi lepedővel kibéleltem,tettem bele egy kartonlapot,( a falvédőbe nem kell) hogy jobb tartása legyen. A szélét beszegtem egy ferdeppánttal,varrtam rá akasztókat.De fellehet a falra tenni ragasztva is.Erre jó a tépőzár (egyik fele a képen,a másik a falon.Vagy un. tükörragasztó szalaggal.Ez a Tescoban is kapható.Én az akasztóst jobban szeretem,mert a szög kisebb nyomot hagy a falon,mint a ragasztás.
Ha van kérdésed,holnap délelőtt újra itt leszek.
Jó munkát,és kreativitást.
Színes fénymásolóban másolnak neked ilyen figurákat nagyban, aztán rá kell ragasztani a lapra.
Én átlátszó fóliára fogok másolni ilyesmit, az írásvetítővel a falra vetítem, és felrajzolom, kifestem.
nem értem, miért kellene moshatónak lennie. Olyan magasra fesd, hogy ne érje el.
köszi a jó tippeket!
még most fogok szülni ugyhogy kétlem hogy koszolni akarja majd :)
már csináltam párat jók lettek nagyon:)
de amit írtál faliszőnyeg az is nagyon jó ötlet:)
Tudom ajánlani neked a
oldalakat, ahol sok ötletet, s emberkéket találsz, kik segítenek. Kérdezhetsz Böbétől is, az oldalak tulajától,(van email elérhetősége ott) nagyon sok mindenben tud segíteni, rengeteg fajta technikát tud, s segítőkész ember.
Ötletem, pld-ul: Dekorgumiból kivághatsz (sablonok az oldalak GALÉRIÁJÁBAN rengeteg van) s a falra téve, nagyon könnyen tisztitható. Alapanyagokat, a Hobbyművész.hu., Opitec.hu., boltokban, s póstán is lehet rendelni katalógusukból. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!