Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért nyikorog az új franciaágy?

Miért nyikorog az új franciaágy?

Figyelt kérdés

A jelenlegi állapotában nem is különösen zavaró, de úgy vettem észre hogy egyre erősebben, intenzívebben csinálja. Főleg akkor amikor ráülök/felkelek, alvás közben eddig nem igazán tapasztaltam vagy nem volt zavaró.

Rugós szivacsos franciaágy. 3 hetes.

Attól félek hogy a későbbiekben csak romlani fog a helyzet, egy enyhe nyikorgástól meg nem akarok egyből rohanni vissza a boltba, tudtommal az efféle ágyak mind nyikorognak valamilyen szinten, csak kérdés hogy ennek mi a tűréshatára? Mit lehet ellene tenni?

Nem szeretnék 1 év múlva újat venni. Nem volt olcsó sem, ha a modern ágyak ilyen sz***rok akkor inkább alszok egy magányos matracon.

2016. júl. 10. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
húzd meg az illesztékeknél, hogy ne mozduljanak el egymáson az részek. WD-40 sprével szoktam kenni, azzal fújkálj a résekbe. ez nem garanciális probléma.
2016. júl. 10. 00:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan hol húzzam meg? Nem igazán van mit meghúzni rajta. Az a pár csavar ami benne van (már alapból oda volt rakva) az stabil. Lehet az lesz hogy leveszem a tetejét (matrac részét úgymond), szétfújom 3 flakon WD40-el és visszanyomom.
2016. júl. 10. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ágyrács nyekereg szerintem.
2016. júl. 15. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!