Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Otthoni festés vászonra,...

Otthoni festés vászonra, álvánnyal, valaki info?

Figyelt kérdés
Szeretnék fetsteni itthon mert mások szerint nagyon szépen rajzolok és gondoltam kiprobálom magamat ilyen téren is. Ha jol sikerül még ki is akasztanám a falra. Valaki tudna nekem segítséget nyujtani? Hol vegyek ehhez eszközöket. nem kell hogy full extra legyen, csak kezdöknek.:D Kb milyen áron vannak? Én neten nem találtam értelmes dolgot erröl a témárol lehet hogy nem jol kerestem. Kösszentyü mindenkiek elöre is!
2008. szept. 26. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Annó apám maga csinálta meg az állványt fából, tulajdonképpen nem nagy meló, kell hozzá egy fűrész, néhány szög, némi méricskélés, és kész az állvány. az egész szerkezet nem túl bonyorult, szerintem bári meg tudja csinálni. A vászonnak meg "leselejtezett" lepedőt használt, szerintem gyakorolni ez az összeállítás teljesen jó. Aztán ha "profi" felszerelést akarsz, akkor sztem művészellátó boltokban érdeklődj.
2008. szept. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!