Akrillal szeretnék (fiktív) utcaképet festeni vászonra, mivel rajzoljam elő a vonalakat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 16:43
1/5 anonim válasza:
Nem szükséges az akrillal előrajzolni,mivel fedőfesték,azzal is jól fel tudod vázolni.Kevés festék, kicsit felhígítva semleges színnel először nagyon halványan,ha valamit elrontasz erősebb színnel javítod,hogy ne zavarodj össze.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak nekem szükségem van előrajzolásra, és anélkül nem megy. (épületek, perspektíva, alakok)
2011. jún. 16. 20:16
3/5 anonim válasza:
Akkor ceruzával felvázolhatod nyugodtam.Az akril eltakarja majd.
4/5 somagnes válasza:
Nekem a ceruza átüt a világosabb (fehér, sárga, világoskék, stb.) színű akrilfestéken, ha nem nagyon sűrű a festék, néha akkor is. A régi nagy festők vékony, kemény szénrúddal rajzoltak elő és egy puha ruhával letörölték, igaz, ők olajjal festettek. Talán ki lehetne próbálni...
5/5 anonim válasza:
ceruzával megrajzolod utána kiradirozod h csak kb maradjon ott és azt huzod ki ecsettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!