Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Akrillal szeretnék (fiktív)...

Akrillal szeretnék (fiktív) utcaképet festeni vászonra, mivel rajzoljam elő a vonalakat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szükséges az akrillal előrajzolni,mivel fedőfesték,azzal is jól fel tudod vázolni.Kevés festék, kicsit felhígítva semleges színnel először nagyon halványan,ha valamit elrontasz erősebb színnel javítod,hogy ne zavarodj össze.
2011. jún. 16. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak nekem szükségem van előrajzolásra, és anélkül nem megy. (épületek, perspektíva, alakok)
2011. jún. 16. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ceruzával felvázolhatod nyugodtam.Az akril eltakarja majd.
2011. jún. 22. 15:00
 4/5 somagnes válasza:
Nekem a ceruza átüt a világosabb (fehér, sárga, világoskék, stb.) színű akrilfestéken, ha nem nagyon sűrű a festék, néha akkor is. A régi nagy festők vékony, kemény szénrúddal rajzoltak elő és egy puha ruhával letörölték, igaz, ők olajjal festettek. Talán ki lehetne próbálni...
2011. jún. 25. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
ceruzával megrajzolod utána kiradirozod h csak kb maradjon ott és azt huzod ki ecsettel
2012. márc. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!