Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a hálószobánk?...

Milyen legyen a hálószobánk? Nem tudok választani a kettő között!

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni milyen színvilága, illetve stílusa legyen a hálószobánknak, amit most felújítunk.

Egyik opció a kék-fehér, ebben az esetben fehérek lennének a falak és két kisebb falfelület pedig királykék. Ehhez a stílushoz ilyesmiket néztem ki:

[link]

[link]

A másik opció kevésbé elegáns, de színesebb és vidámabb. Tört fehérek lennének a falak és a két falfelület türkíz színű lenne. Ilyemi stílusban gondolkodok:

[link]

[link]

A bútorok valószínüleg fehérek lesznek és a szőnyeg is világos.

Még egy olyan lehetőség lenne, hogy a türkízt kombinálom a kékkel...így:

[link]

Melyikre szavaztok?

2016. jún. 3. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a kék, türkiz kombináció tetszik a legjobban.

Találtam egy ilyet, ahol a babakék falat meg a kiegészítőket egy kis drappos színvilággal egészítették ki, így keltve egyszerre nyugtató, meleg, otthonos hangulatot.

[link]

2016. jún. 4. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A királykék fal durva, inkább petrolkéket javasolnék, ha már. Ha megunod, könnyebb hozzá új ágyneműt venni.
2016. jún. 4. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a kék-fehér nagyon bántja a szemem, idétlenek ezek a minták, az elegánstól iszonyatosan távol áll.

A 2. opció úgy, ahogy a képen van- natúr fa bútorok, fehér falak tetszik ezzel a világos kiegészítővel. Ugyanez a türkizzel kombinálva már megint idétlen.

Nekem a legjobban az ilyesmi tetszik:

[link]

[link]

egy hálószoba legyen kellemes, nyugodt hangulatú, ne idétlen, röhejes.

2016. jún. 4. 11:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Kosz mindnekinek a véleményt!

Petrolkék a kek fehér stílussal nem megy össze, mert nem passzol ahhoz a kekhez ami a kiegészítőkön van. Igy azt nem szeretnem.

Utolso, nem gondolom ,hogy röhejes lenne bármelyik stílus, de elfogadom a véleményed. Amit te küldtek az is szep, de nekem nagyon unalmas, színtelen.

2016. jún. 4. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A kék szerintem is borzasztó. A színes szép, de tényleg jobb fehér kiegészítőkkel, a türkíz nem megy hozzá, túl sok...

Gyerekesnek tűnne szerintem.

2016. jún. 4. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
A kék nem való hálóba. Én inkább bordó-fekete-drapp kategóriákban gondolkodnék.
2016. jún. 5. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a királykékhez nagyon kevés szín megy: fekete, ezüst - kb. ezek. Még a fehér sem nagyon. Teljesen beszűkíted vele a mozgásteredet.
2016. jún. 5. 17:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem értem miért gyerekes a türkíz (inkább provence zöld, nem egészen olyan mint a türkíz)? Mint írtam, nem az egész szoba lenne türkíz, hanem egy egészen pici falrész, pont szemben az ággyal.

A királykékhez szerintem tök jól passzol a fehér, legalábbis a belinkelt tárgyakon.

Köszönöm mindenkinek a választ, azt hiszem a színes lesz a befutó!

2016. jún. 6. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A színesre szavazok, sokkal barátságosabb. :)
2016. jún. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!