Melyik a jobb stílus? Nem tudok választani.
Több stílus is nagyon tetszik... Melyik a jobb?
Az tetszik, ha szürke a falam, mármint úgy szürke, mintha burkolat lenne, szürke kőpadló, szürke bútorok, és néhány színes kiegészítő... Tudom, hogy nagyon sivár, de nekem nagyon tetszik...
Vagy még tetszik a hippi stílus is, ami nagyon vidám, színes... STB.
Vagy az is tetszik, ami nagyon komoly, fekete-fehér, csillogós felületek, és nagyon rendezett.
Még a görög kék-fehér rendezettség is tetszik.
A legjobban az első jön be nekem, e nem vagyok benne biztos, hogy egy 13 éves lánynak ez megfelelő lenne...
Annak is örülnék, ha linkelnétek képeket a stílusokról...
Előre köszi e segítséget. :)
Nekem mind tetszik, a fekete-fehér kivételével.
Linkek:
- szürke
A szürke mellett szól szerintem, hogy egy nagyon megnyugtató szín. Mi is ilyen sötét hálószobát tervezünk a párommal, nagyon könnyű benne ellazulni, kikapcsolódni, relaxálni - nekem segít az elalvásban. Az ikeában is van berendezve tiszta fekete szoba pl. fekete fal, függöny, bútor - ott igazán szívesen elaludna az ember, az egyik legkellemesebb háló, amit valaha láttam. Napközben a színes párnák, kiegészítők feldobják a helyet, éjjel pedig könnyű a pihenés :)
hippis:
[link] (ez igazi telitalálat szerintem:)
Előnye: nagyon vidám színek, könnyen feldobódik benne az ember. Kevés napfénnyel rendelkező szobába ideális, mert ott könnyen búsul, elszomorodik az ember, főleg télen, amikor még sötétebb az idő. Szétszórt, kellemes, meleg érzést áraszt.
görög:
előnye: megnyugtató, de mégis napfényes, relaxáló de egyben kiegyensúlyozott, örömöt és fényt sugárzó szoba. Komolysággal, rendezettséggel - könnyű benne rendszerezettnek lenni, de mégis otthonos és nem rideg.
szerintem a színes a legjobb de ez az én véleményem.
amúgy szerintem ne a szürkát válszd pár napig szép meg minde de hamar megunnád+sztem nagyon lehangoló de te döntesz :D
"másik válaszoló az oké h neketek a hálószobába ahol rendet tudtok tartani de a kérdező egy 13 éves kislány!!!! a gyerekek nem olyan rend szeretők + neki nem egy hatalmas ágy meg pár szekrény lenne a szoba neki ott kel tanulni játszani stb... mindent!!!"
Voltam én is 13 éves (most is csak 25 vagyok ám:), tisztában vagyok vele. Bár én tudtam rendet tartani a szobámban ennyi idősen, szerintem elég sok tini tud. A lényeg a rendszerezésen van inkább, hogy a dolgok könnyen elpakolhatóak legyenek (pl. egy-egy zárható vagy épp nyitott kosár könyveknek amik elöl hevernek és apróságoknak, egy nagyobb a levetett ruháknak, könnyen hozzáférhető pl. kihúzható ágyneműtartó, stb.), akkor mindenkinek megy a rend.
Tiniszobákról nehéz stílusosan és egy adott elv szerint berendezett képeket keresni, ezért linkeltem normál hálószobákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!