Teljesen új szobám lesz, fiatal lány vagyok. Bármilyen tipp? Ki mit csinálna máshogy?
Olyanra gondolok, hogy pl valaki nemrég felújított vagy új bútorokat vett, de valamire nem figyelt és utólag máshogy cselekedne. Ez jól jönne tanácsnak, ugyanis nem vagyok rutinos, bármilyen infó jól jön.
Minden új lesz. Laminált padló, falfestés, minden bútor új (eddig nem használtuk ezt a helyiséget). Ablakok most lettek cserélve, picike erkély is van.
Fehér, bézs, világosbarna, szürke színvilágban gondolkozom, egyszerű stílusban, semmi csicsa.
Semmiféle konkrét elképzelés nélkül értelmes tanácsot se lehet adni.
Én most újítottam fel az egész lakásomat (kis panel) De mindent úgy volt, hogy kitaláltam egy alap koncepciót, majd elkezdtem finomítani, ahol kellett módosítani stb stb
Ikerhúgom van, neki én csináltam kamaszkoromtól, meg meg nagybátyám a lányszobáját mindig, amíg el nem ment egyeteme.
Persze az ő igényeivel.
Milyen színűek az ablakok? - Bár sejtem fehér műanyag, de úgy-e nem tuti.
Hányszor hány méteres a szoba? Mi a belmagassága?
Mi a költség keret, és ki és milyen munkát végezne?
Én azt sajnálom, hogy nem lett nagyobb, francia ágyam, hanem maradt a régi kis egyszemélyes. Illetve azt, hogy nincs rendes könyves szekrényem, csak néhány polc, ahova a könyveimet teszem. Aminek örülök, hogy megcsináltam, az a gardrób. Nem mondtad, hogy fiú vagy-e vagy lány, de szerintem általánosan jó tipp lehet, hogy gondold végig, mit szeretsz nagyon csinálni szabadidődben, és ahhoz igazítsd a szobádat, de legalább egy kis részét. Ha mondjuk festeni szeretsz, akkor az egyik sarkot alakítsd ki úgy, hogy erre alkalmas legyen.
Az interneten is érdemes körülnézned - én nagyon sok szuper ötletet láttam már. Például az ágy kicsit meg van emelve, alatt fiókok vagy alacsony szekrények, és az ágyra is kis kocka alakú polcelemeken lehet felmenni. Hasonló jópofa helyspórolós dolgokat szerintem érdemes megnézegetned :)
Ami még eszembe jutott, az az, hogy nézz körül, milyen tapéták vagy nagy fali poszterek vannak. Ha csak az egyik üres falra teszel mondjuk egy nagyvárosi képet, vagy egy mezőről készült képet, nagyon fel tudja dobni a szobát, és a teret is növeli. És akkor emellé a többi falat bőven elég csak egy színnel lefesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!