Fenyő bútorhoz, milyen színű legyen a fal?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 21:24
1/13 anonim válasza:
Ne viccelj már, ezt azért Neked kellene eldöntened, hiszen Te fogsz ott lakni. Próbálgass színeket hozzá, és amelyik tetszik.
2/13 anonim válasza:
Nálunk fehér fal van alul kb 1 méteres fa díszléccel, de nagyon szép hozzá a lambéria is!
4/13 anonim válasza:
Fenyőhöz minden illik, mert semleges szín.
5/13 Plaga válasza:
Nah engem meggyőzött. Akkor legyen magenta :D
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem a vaj vagy vanília vagy tejeskávé szín tetszene, de azt mondják, hogy beleolvad a bútor a falba.
2010. ápr. 8. 21:50
7/13 anonim válasza:
citromsárga/napsárga
narancssárga
málnaszín
bordó
banán zöld
tojáshéj szín/púder szín
8/13 anonim válasza:
milyen bútorok vannak még a szobában? és milyen szobáról lenne szó?Mert ha egy fiatalos nappali,akár lila is lehet,de ha mondjuk háló és kovácsolt vas az ágykeret egy szép erős tégla szín nagyon jól néz ki.
9/13 anonim válasza:
barack, bordó, piros, sötét kék (ehhez mutatok linket), zöld, kávé-cappucino barna
10/13 anonim válasza:
Annyi féle van hogy nem tudok s.kéket mutatni... Válogass kedvedre, nekem az "ARANY" kategórianév alatt futó színek is tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!