Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Jó fürdőkád-márkák elérhető...

Jó fürdőkád-márkák elérhető áron? (max.200. 000 ft mindennel - beépítés nélkül)

Figyelt kérdés

Jelenleg Camargue akril kádunk van, nem vagyok vele megelégedve, mondjuk nem is a legdrágább darab (olyan 100.000 körül volt összesen). Könnyen karcolódik, nehezen takarítható. Vagy ez inkább az anyagon múlik?

Aki ért hozzá tudna valami jobb megoldást javasolni? Esetleg elmagyarázni, hogy mitől függ a minősége.

Két főre keresünk kicsit szélesebb, hosszabb "duo" kádat (180x80 vagy 200x90), 2 fejtámlával, ahol a lefolyó középen van és nem oldalt. Vagy ehhez túl alacsony az összeg? Sajnos nagyon nem tudom milyen márkákat, anyagokat lenne érdemes nézni, az eladóknak meg nem lehet hinni, mert mindenre azt mondják jó minőség :(

2016. márc. 14. 19:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és a jelenlegi szaniterakril, nem abs. Ennek ellenére a minősége nagyon gyenge.
2016. márc. 14. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb. ennyiért vettem, igaz egy kisebb Kolpa-San kádat, az nagyon jó. Nagy márkák pl. a Ravak, Villeroy and Boch, stb.

Amúgy egy jobb középkategóriás kád teljesen megfelelő, jól kell beépíttetni és természetesen nem szabad vadul súrolni. Sok helyen látom, hogy nekiesnek hagyományos vimmel, ciffel, az lekaparja a védőfelületet és vége...

2016. márc. 15. 09:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem ciffel vagy hasonlóval tisztítom, hanem kifejezetten fürdőkád-tisztítóval.

Köszönöm a válaszodat, megnézem majd az említett márkákat. Remélem más is ír még :)

2016. márc. 15. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ravak.
2016. márc. 16. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!