Milyen zuhanykabint válasszak? Többi lent!
Nem tudom, mit gondol az első, ez egyáltalán nem valami drága, exkluzív dolog. Gyakorlatilag a legolcsóbb a kategóriájában. (Persze, ha valaki lavórban mosdik és azt is csak minden második vasárnap, annak exkluzívnak tűnhet.)
Sokan telefonra többet költenek, amit két év múlva lecserélnek.
Barátnőnek van kb. ugyanilyen. Elég bóvli, nyikorgó műanyag, de a célnak tökéletesen megfelel.
Igaz, félévente eldugul a lefolyó, aztán a szétszedéséhez szerelőt kell hívniuk, de elképzelhető, hogy ez tervezési probléma, és a beépítő szúrt el valamit.
Annak idején (pár éve) én is néztem ilyeneket, de lebeszéltek róla. Pont emiatt a fúvókaeldugulásos szétbontásos történet miatt.
Na meg ameddig újdonság, addig használod, de fél-egy év múlva már úgyis csak a normál zuhan részét fogod használni a mindennapi tusolásra. És onnantól már csak vízkőfogó lesz.
Én végül egy sima magas tálcás íves típust választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!