Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi történt az IKEA weboldalán,...

Mi történt az IKEA weboldalán, hogy több termék eltűnt?

Figyelt kérdés
A napokban észrevettem, hogy az ágykeret és több item amit kinéztem magamnak, eltűnt az oldalról, és jelentősen megcsappant a száma a bútoroknak... Ha valaki tud valamit, kérem írjon, remélem helyben, az üzletben azért megmaradtak ezek a dolgok...

2016. márc. 14. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
A honlapjukon nincs rajta sosem minden termék, ami kapható. Kérdezz rá náluk.
2016. márc. 14. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Néha vannak ilyen időszakok, szerintem készlethiány áll mögötte. Általában pár héten belül visszakerülnek a honlapra a termékek, de a kifutókat nem szokták külön jelölni, így az a legbiztosabb, ha felhívod őket vagy személyesen körülnézel.
2016. márc. 14. 18:43
 3/10 BiTOPro97 ***** válasza:
6%
Csak az van a webshopban náluk, amiből van akkora készlet, hogy a frissítési időn belül biztos nem fogy ki. És ez csak egy szempont esetükben.
2016. márc. 14. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Készlethiány esetén semmit nem vesznek le az oldalról, hanem a raktárkészlet ellenőrzést használva derül ki, hogy jelenleg nem kapható, vagy egyáltalán nem kapható.

Amit kinéztél vagy azért tűnt el, mert kifutott és már nem kapható, vagy - mivel valami nemzetközi téma az oldal - ezért egyszerűen nincs fent, de az üzletben van.

Bár az eltűnő termékeknél inkább az a valószínűbb, hogy már nem lehet kapni (legalábbis nálunk). Ritka az, ami fent van, majd lekerül, de mégis kapható.

2016. márc. 14. 18:51
 5/10 BiTOPro97 ***** válasza:
0%

Nekem csak szekrényben tárolási dolgaim vannak onnan, mert olcsóbb mint csináltatni és nem rosszak. De gardróbszobába ezeket is figyelembe véve méretre gyártott berendezésbe raktam.

Viszont ismerem olyant, aki ott dolgozik közép szinten.

A válaszom kiegészítésében is sok igazság volt, vagy mondjam úgy nagyjából ott van a teljes válasz, csak össze kell csipegetni.

2016. márc. 14. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Magyaro-on nincs is webshopjuk.
2016. márc. 14. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Azok akkor valószínűleg kifutó termékek voltak. Nem érdemes halogatni a vásárlást, ha nem új kollekciós terméket néztél ki, mert könnyen így jársz.

Ha szerencséd van, a kiállítási darabot még nem adták el talán és áron alul lecsaphatsz rá.

2016. márc. 14. 21:55
 8/10 BiTOPro97 ***** válasza:
0%

Bécsből sok cuccot haza hoztam már.

[link]

2016. márc. 14. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, most szerintem kivételesen valami nagy frissítés van! A konyhabútoros részlegen is csak két ajtó színt ajánl, ami lehetetlen, kisebb gyerekeknek való ágy is csak kettő féle van,nekik matrac egy sem stb.

Ez lehetetlen, hogy majd minden kifutott és nincs helyette más stb. inkább valami rendezgetés van a honlapon.

2016. márc. 15. 09:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, de azóta rátaláltam a magyarázatra az oldalon, csak jobban körül kellett néznem... Valami technikai okok miatt nem jelenik meg több termék...
2016. márc. 15. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!