Fekete-fehér nappali, vélemények?
Sziasztok! A kozeljovoben szeretném a nappalinkat kicsit atformalni, mindent ami jelenleg benne van ( anyosék altal innen-onnan osszeszedett, borzaszto butorok, amiket eskuszom, még a cro-magnon-i osember hasznalt stb), azt kidobni a fenébe. A férjemnek, ismerosoknek mondtam hogy fekete-fehér nappalit szeretnék. Sokan azt mondtak, hogy oké, de az olyan komor lesz, élettelen. Szerintem meg pont hogy nem, fiatalosnak, modernnek, és roppant elegansnak tartom. Ami egy picit zavar, hogy a jarolap bézs szinu,bar tervezek egy ( természetesen fekete-fehér) szonyeget a nappali kozepére.
Szerintetek is komor lenne, és unalmas?
Linkelek egy képet, ilyen szinu a jarolapunk, a fal nalunk fehér
Szerintetek? Be merjem vallalni a fekete-fehéret? Koszi!
Hm hm....ezen a piroson én is gondolkodtam...a kanapé fekete lesz ( foleg h van egy kétéves fiam, szoval nem johetne szàmitàsba fehér), arra tennék piros pàrnàt, két falipolcot akarok, kulonbozo helyekre, egyiket fehérben, màsikat feketében, és mondjuk a feketére tennék egy piros gyertyàt, illetve tudjàtok, lehet kapni ezeket a nagy falra ragaszthato " matricàkat" vagy mi az, és van ilyen hatalmas, pipacs amit fel lehet rakni..Az egyik falra tennék egy nagy piros pipacsot?
A pirossal voltak terveim, igen....Vagy esetleg ...valami ezustos beutést, piros helyett...
Nagyon nagyon nem tudom, annyira tetszene, de valoban igaz, hogy meglehetosen kontrasztos lenne a nappali,emiatt félek egy kissé tole, mégha figyelnék is hogy a fekete és fehér kb azonos arànyban legyen jelen....
Jol megoszlanak a vélemények hihi :)
jajj...nem tudom, nem tudom...
talàltam egy ujabb linket, bevallom, belépnék ebbe a lakàsba, tényleg furcsàn érezném magam, de nem tudom eldonteni, hogy most jo vagy rossz értelemben furcsàn..és igy hirtelen elképzeltem ilyennek a mi nappalinkat, tény hogy van egy kicsi korhàz-feelingje..
( habàr itt a tulajdonosnàl nem vall tul jo izlésre az a két ordenàré oszlop a tv mellett, meg azok az angyalkàs borzalmak a falon, de maga a koncepcio nem rossz)
ezt is találtam még. kegyetlen jó az a zöld, mégis uralkodó a fekete-fehér:
tényleg utolsó, csak ez nagyon-nagyn tetszik:
a fekete-fehér sztem kicsit nyomott hatást kelt.
ahhoz nagyon minimalista tér kell, de abban nem lehet élni. tehát nem tud úgy kinézni egy lakás, mint egy katalógusban.
javaslom a fekete-narancsot, vagy fekete-bézst. feldobja, barátságosabbá teszi a teret egy élénkebb melegebb szín, mint a vegytiszta fekete és fehér. ez a kettő annyira kontrasztos, és végletes, hogy én speciel nem tudnám benne olyan nyugodtan érezni magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!