Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy csináljam meg hogy szebb...

Hogy csináljam meg hogy szebb basszus legyen?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni hogy mitől lehet szebb és lágyabb a basszus a szobámba van 1 hangfal párom és 1 kicsi mélynyomóm és egy 40w rms hifi erősitőm és elég nagy a basszus meg szép egy bizonyos hangerőig de nem vagyok vele megelégedve ,még nagyobbat akarok:D A hangfalak velem szembe vannak 1 sarokba kb fejmagasságba és énis a fal mellet űlök a sarokba a mélynyomó meg a hangszórókkal párhuzamosan van mögöttem a sarokba hogy rendezzem el a jobb basszus érdekében?

Itt a Szobám : [link]

A szoba mérete 5x4,5 méter

2016. márc. 6. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Enyém is hasonlóan van elrendezve mondjuk külön bassz láda nincs.

De mikor a szoba másik végébe megyek jobban érezni a basszust, inkább a hátsó sarokba kéne raknom de akkor meg zavaró filmnézésnél ha minden hang hátulról jön.

Pakolgasd különböző helyekre ha nem lesz jobb marad a nagyobbra váltás

2016. márc. 6. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
egyéb ötlet ?:D énse szeretném ha hátulról jönne a hang :D és igy hogy monitor mellet /magasságba vannak fejhalgatót sem kell használjak:D
2016. márc. 7. 01:22
 3/4 anonim válasza:

Szia! Tedd a mélynyomót a számítógép asztal alá mivel ott viszonyság zárt helyen van felerősödik a mélynyomó ereje nekem is így van. De persze csak akkor fogod ezt érezni ha ott ülsz az asztalnál pl. a szoba közepén már gyöngülni fog a mély. A képen ábrázoltam nekem hogy van, egyébként nekem 5x16 W- os magas sugárzóim vannak és egy 45W-os Subi

[link]

2016. márc. 19. 17:16
 4/4 anonim válasza:
Az előző vagyok az én szobám is ekkora mint a tied
2016. márc. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!