Szerintetek mi a szebb egy ház berendezésében? A minimal vagy a mediterrán stílus?
én mind2őt imádom és nem tudom eldönteni, hogy melyik stílusra rendezzem be az új házunkat.segítetek kicsit?:)
aki nem ismeri a stílusokat, az nézze meg:
mediterrán:
minimál:
igazában a minimálban a sok üveg, a fényes szobák tetszenek, de mondjuk az csak a hatalmas villákon mutat jól.
csak annyit kérek kommentbe, hogy kinek melyik tetszik jobban és esetleg egy indoklást. köszi:)
Mindketto tetszik, mert picit mindketto megvan bennem. Fold jegyu leven a mediterran azert tetszik, mert sok termeszetes anyagot hasznalnak fel. Meleg hatast kelt. A minimal pedig a letisztultsagaval, a tisztasagaval, ami masoknak lehet steril. Nagyon tetszenek a tagas, nagy terek. Szivesen elnek peldaul raktarbol kialakitott lakasban. :)
Viszont azt hiszem, megis a mediterran fel hajlanek, mert "gyujtogeto" vagyok es a csecsebecsek inkabb ebbe illenek. :)
A mediterrán az élhető, barátságos és családi hangulatú.
A minimál a gazdag, sznoboknak való, mintha egy kiállításon lenne az ember, ahol semmihez sem lehet hozzányúlni.
Megnézném ha néhány maszatos gyereket beengednének oda...
Amelyik neked tetszik...
Lehet kombinálni is a kettőt, miért nem teszed azt?
Pl. nagy, üveges terek (akár tetőablakokkal, télikerttel), viszont mediterrán hangulatú színekkel, anyagokkal, minimál stílusú bútorokkal és berendezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!