Milyen legyen a falam?
15 éves lány vagyok és eddigi fatális hülyeségeimet akarom helyrehozni, amiket a szobámmal elkövettem.
Tehát:
× A szobám tele van/volt ragasztva poszterekkel és mikor leszedtem őket nem mindenhol jött le a ragasztó vagy épp lejött a falból is egy kicsi.
× Anno nagyon kreatívan rajzoltam a falamra, ezeket a rajzokat mindenképp elakarom tüntetni. Fekete filctollal rajzoltam őket..
A lehetőségek:
× Újrafesteni a szobát. Ez nagyon nagy munka és egyedül nehéz...de segíteni a szüleim biztos nem fognak mert mikor rajzolgattam a falamra a nevelőapám kijelentette h ne is számítsak arra, hogy majd ők újrafestik és magamnak kell megoldanom ha már nem kellenek a rajzok. Én meg rávágtam, hogy megoldom.(Ja és nyilván több réteggel kéne lefesteni meg nem tudnék a szobámban aludni, szóval necces.)
× A rajzokat körülrajzolni fekete filcel és utána feketével lefesteni őket...Olyan hatást akarok vele elérni, mintha a szobám falán tintafoltok lennének. A tintafoltokat alapból nagyon szeretem és így egyszerűbb lenne eltűntetni a rajzokat. Ez nagyon tetszene...
Ja és még valami: A költségeket nekem kell állnom...
Ti melyik mellett döntenétek?
Egyéb dekorációs ötleteket is szívesen fogadok...
Szia.Szerintem vegyél 1 vödör festéket, és egy hengert, és gurítsd le!Nem nagy ördöngősség!Én csaj létemre megcsináltam itthon!És 1 soron bőven elég, mert baromi jól takar!Csak letakarod a bútoraid, és kész!Legurítok 1 óra latt, és 1-2 óra múlva visszateheted a bútorokat a helyére, mert gyorsan szárad!Manapság a festés nem 2 hetes munka!
Én ezzel a fajtával csináltam, csak más színűvel, és egy rétegben mindent takart!
Látom a kretének megtalálták ezt a kérdést is! (pl előző)
Szerintem nyugodtan fesd át a platinum nagyon jó, és egyszerű legurítani is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!