Milyen legyen a falam?
Attól függ, milyen fal. Mert pl. hálószobába vörös nem túl nyerő... bár ízlések és pofonok. :D
A zöld elvileg nyugtat. :)
A legjobb vidám színekben gondolkozni. :D
Lila-fehér csíkos? :) Bár azt sem tudom fiú vagy vagy lány, de nekem tetszene :D (én lány vagyok)
Vagy lehetne vmi egyszínű, és nem mindenhol csak mondjuk a kisebb falon (ha nem négyzet alakú a szobád) vmi csíkos tapéta. Pl rózsaszín szoba, fekete-fehér tapétával. ( ilyen padlótól mennyezetig érő tapétára gondolok :)
ez sztem tök jó, bár lehet kicsit gyerekes
Valamiért úgy gondolom hogy lány vagy, ha nem akkor elnézést, de linkelek pár lányos szobát :)
[link] (itt főleg csíkosak vannak)
nekem olyan szobám van, hogy sötétebb narancssárga alul, 1 méternél tapéta csík, fölötte világosabb narancssárga.
Sztem még az is jó, hogy mondjuk egy szín világosabb árnyalata a szoba 2 szembelévő falán, ugyanannak a színnek a sötétebb árnyalata pedig a másik két falán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!