Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a falam?

Milyen legyen a falam?

Figyelt kérdés
Valami ötletetek vagy ha lehet kaphatnék linkeket? Hátha kapok egy kis ihletet xD. Én csíkosra gondoltam, de semmi ötletem sincs...
2011. aug. 13. 08:17
 1/6 anonim válasza:

Attól függ, milyen fal. Mert pl. hálószobába vörös nem túl nyerő... bár ízlések és pofonok. :D

A zöld elvileg nyugtat. :)

A legjobb vidám színekben gondolkozni. :D

2011. aug. 13. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Lila-fehér csíkos? :) Bár azt sem tudom fiú vagy vagy lány, de nekem tetszene :D (én lány vagyok)

Vagy lehetne vmi egyszínű, és nem mindenhol csak mondjuk a kisebb falon (ha nem négyzet alakú a szobád) vmi csíkos tapéta. Pl rózsaszín szoba, fekete-fehér tapétával. ( ilyen padlótól mennyezetig érő tapétára gondolok :)

2011. aug. 13. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:

ez sztem tök jó, bár lehet kicsit gyerekes

[link]

2011. aug. 13. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy vehetnél falmatricát, olyan szépek vannak, nézz körül :)
2011. aug. 13. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Valamiért úgy gondolom hogy lány vagy, ha nem akkor elnézést, de linkelek pár lányos szobát :)

[link]

[link] (itt főleg csíkosak vannak)

nekem olyan szobám van, hogy sötétebb narancssárga alul, 1 méternél tapéta csík, fölötte világosabb narancssárga.

Sztem még az is jó, hogy mondjuk egy szín világosabb árnyalata a szoba 2 szembelévő falán, ugyanannak a színnek a sötétebb árnyalata pedig a másik két falán.

2011. aug. 13. 13:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igen lány vagyok :D És köszönöm szépen a válaszokat:)
2011. aug. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!