Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudnátok hippie stílusú...

Tudnátok hippie stílusú szobadekorációs ötleteket mondani?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk,ezért nincs ágyam,csam egy matracom és egy nagy,fekete íróasztalom.Az ajtómra ki van ragasztva egy nagy,színes békejel,amit en rajzoltam,es szivecskek.A fal halvány citromsárga.Az ajton belul,balra ott a matracom,színes paplan,nagy sárga virágos dísztakaró/pokróc és virágos díszpárna.Az ajtótól jobbra ott az iroasztalom,azon van 2 színes festményem és rajzom képkeretbe,illatgyertyák,2 db csináld magad könyvtároló doboz( dobozokat lefestettem,egyik fekete,másik szines).Az asztalon vannak még a koromlakkjaim es az ekszerdobozaim.Az azstal es az agy kozott egy sargas-barna mimtas szonyeg van.Az ajtoval szemben az ablak van,a fuggonyre felakasztottam szines kendoket es salakat,az ablak melletti falra kifeszitettem egy zsinort,amit nyaklanctartonak hasznalok.A falnak van tamasztva a gordeszkam.Nemsokara lesz egy fekete kovacsoltvas ágyam,és egy komódom,vagy éjjeliszejrényem.Szeretem a Tokio Hotelt,a Fall Out Boy-t,a Linkin Parkot,a Korn-t,ugyhogy gondoltam majd veszek posztereket is.

Tudtok valami jó hippie stilusu dekorációt ajánlani,amivel feldobhatom a szobam?Elore is koszonom:)

Egyebkent 14/L

2016. jan. 15. 22:58
 1/3 anonim válasza:

Először is a Tokio Hotel, a Fall Out Boy és társaik az hippie stílus???

Másodszor beírod a youtube-ba hogy hippie room decorations diy és rengeteg videót hoz ki.

2016. jan. 23. 08:55
 2/3 anonim válasza:

menj ki az utcára csövelni, az eléggé hippi

amúgy rólad ez a szám jut eszembe, hallgasd meg, nagyon hippi

https://www.youtube.com/watch?v=uMEYr5vbUZo

2016. febr. 20. 22:11
 3/3 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Ne értsetek félre, mert amúgy imádom a hippiket, meg az egész életszínvonalat, amit képviseltek.

2016. febr. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!