Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudtok mondani "aprópénzért"...

Tudtok mondani "aprópénzért" tuti szobadíszítéseket, új tárgyakat, amivel tudom modernizálni, "festeni" a szobámat?

Figyelt kérdés
Hiányzik a változatosság.
2015. okt. 1. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
hanglemezek?
2015. okt. 1. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:

- díszpárnák : 1300 Ft-tól H&M home-ban, nem tudom hol laksz de most az internetes rendelésnél is ingyenes kiszállítás van (okt 5-ig), rengeteg minta és szín van, párnabelső az ikeában legolcsóbb 895 Ft (Ullkattus)

- képek: legolcsóbb képkeretek ikeában vannak (Marietorp, Nyttja) színes nyomtatás pár száz forintért megoldható bármelyik nyomtatóboltban (copyguru), akár szebb papírt is tudsz választani. képek kereséséhez behance-ot, deviantart-ot, sok grafika/festmény van fenn jó felbontásban, ráadásul tematikusan kereshető.

- szőnyeg: szintén ikeában, H&m ben vannak relatíve olcsó jó mintájú szőnyegek

- növények: életet visz a szobába, ha olcsóbban akarsz venni a boltinál, akkor jófogás.hu, de lehet hogy valaki ingyen is ajándékoz az ismerőseid közül

- szép dolgok: vázák, dísztárgyak, könyvek: ez az amit nem vennék meg egyszerre: ócskapiacokon vadászás, bemenni az eldugott antikvitásba és találni valami szépet, vagy 200 Ft ért egy aranyozott gerincű könyvet-->ezektől lesz a szoba igazán a tied, ezért ezt nem szabad elsietni, szeretni kell az apróságokat amik díszítenek, de nem szabad túl sokat felhalmozni, mert az csak káoszt és rendetlenséget szül.

nagyon jó összefoglaló angolul a témáról sok képpel: [link]

írhatsz nekem is privátban, ezzel foglalkozom, szívesen adok tanácsot :)

2015. okt. 2. 01:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2015. okt. 2. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!