Mennyire jelentős része egy szobának a csillár?
Figyelt kérdés
Mármint mennyire dobja fel a szobát? Nektek számít ,hogy szép legyen a csillár a szobában ?2016. jan. 3. 18:31
1/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen a szoba. Minél nagyobb a tér, szerintem annál fontosabb, mert jobban belekerül a látóterünkbe. Egy kisebb szobánál majdnem mindegy szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
pl 18m2
2016. jan. 3. 18:46
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretem a csillárt, mások el sem tudják képzelni nélküle a lakásukat, egyéni ízlés kérdése. Kis belmagasságú szobákban iszonyatosan hülyén mutat.
4/5 anonim válasza:
Igen, csillárhoz min. 3,0-3,20 m belmagasság kell. Kis belmagasságú lakásba rosszul mutat, ahogy nagy belmagasság esetén egy mennyezetre szerelt lapos lámpa is. De akár lámpa, akár csillár, vonzza a tekintetet, pontosabban ha nem harmonizál a berendezéssel, az nagyon feltűnik...
5/5 anonim válasza:
Egy jól megválasztott csillár nagyon sokat dob a bútorzaton, a berendezésen. Biedermeier bútorhoz ne tégy a plafonra UFO-t, és nyilván egy minimál stílusú modern lakásba ne tégy rokokó csillárt. Ahogy az előttem szóló #4-es válaszoló is mondja, legyen harmóniában a lakberendezéssel. Ha ez egy olyan helyiség, ahol az asztal fölötti a csillár (nappali, étkező) akkor lóghat esetleg kicsit mélyebbre is. De ha olyan dolgozószoba például, ahol az íróasztal a fal mellett van és a csillár alatt el lehet járni, ott még arra is ügyelni kell, hogy egy magas ember is kényelmesen elgyalogolhasson alatta!
Nekem nagypolgári stílusú öreg, fából készült antik bútoraim is vannak, és kisebb vagyont költöttem függönyre, és Amplex Cordoba csillárokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!