Speciális erkélydísz: kell-e rá külön valami engedély?
Figyelt kérdés
Konkrétan arról lenne szó, hogy az erkély oldalán lógatnék ki egy töréstesztbábút, a nyakánál fogva. Egyik szomszédot sem zavarná, mivel nem lógna le az alsóbb szintre, a szomszédot pedig már megkérdeztem, és nem zavarná a látvány - pláne hogy nem takarná az ablakot, csak ugye benne lenne a látómezőben. Kérdés tehát: Kell-e valamilyen külön engedélyt vagy papírt kérni, ha én ezt meg akarom csinálni? ( Nem kamu kérdés, komolyan kérdezem.)2010. márc. 23. 15:43
1/5 anonim válasza:
Engedélyt erre szerintem úgysem kapnál, de ha rosszul rögzíted és valakire rázuhan, akkor besz@ptad, és sokba fog kerülni - lehet hogy néhány évbe is a hűvösön.
Nem tudsz inkább mással foglalkozni? Pl. horgolni, varrni, horgászni, ültess karalábét, retket...
2/5 anonim válasza:
A házmestert kérdezd meg, de szerintem igen morbid ötlet!De te tudod!
3/5 anonim válasza:
Ha a mikulást ki lehet akasztani, hogy épp mászik befelé, akkor nem hinném, hogy biztonságossági szempontból belekötnének.
4/5 anonim válasza:
Előzőnek: igen, de a mikulás nem 80 kilós szokott lenni mint a töréstesztbábu.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy 80 kilós bábut kiakasztani ostobaság. Ráesik valakire, az illető bele is halhat! Gondolkozz ember...Mivan ha pont rád esik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!