Szeretnék tenni egy szobanövényt a konyhámba is. Melyiket érdemes, ami a párát, gőzt, meleget is bírja, szóval azt amikor sütök-főzök, és nem megy tőle tönkre? Elég pici a konyhám.
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 20:19
1/6 anonim válasza:
Én szép fűszernövényeket tennék, mint pl. bazsalikom, rozmaring. És ezek amellett, hogy jól mutatnak, még főzés közben is jól jönnek :)
2/6 anonim válasza:
Nekem a konyha ablakban fokföldi ibolya van illetve egy hibiszkusz,sehol a lakásban nem volt ilyen gyönyörü mint itt.
3/6 anonim válasza:
a páfrány is a konyhában a legszebb..
4/6 anonim válasza:
Nekem is fűszernövényeim vannak, meg fokföldi ibolya, van sansaveriám is, na meg van nagy abalkom és párkányom, ott pedig kaktuszok laknak. Ja, meg folyik ott nekem szobai futóka, az is jól bírja a párát.
5/6 anonim válasza:
A legtöbb szobanövény szereti a párát, csak egyre érdemes vigyázni, ne a tűzhely közelébe rakd, mert az olajos gőz a levelekre tapadhat.
6/6 anonim válasza:
Trópusi húsevő növényeket. Nyáron még a rovarokat is elkapja, viszont sajnos télen gondoskodni kell a tápanyagpótlásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!