Szerintetek milyen széles legyen egy vendégágynak kihúzható kanapéágy?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy mennyire picike fekvőfelületűeket árulnak.. 185 cm hosszúakat.. és a magasabb férfiakra nem gondolnak? Na mindegy.. szélességre mennyi a minimum, amin elfér 2 férfi?2015. nov. 3. 15:48
1/5 anonim válasza:
Két férfit nem nagyon szokás egy ágyban altatni. Amúgy nem igaz, hogy nincs nagyobb kihúzható kanapé, a miénk is 220 cm hosszú. A szélességet úgy nézd, hogy személyenként legalább 80 cm meglegyen, de még jobb, ha 1 m.
2/5 anonim válasza:
Párnak szerintem 140 a minimum, két idegennek vagy nem kapcsolatban lévőnek/rokonnak viszont még a 160 is kényelmetlen lehet. Nekünk 160-as ágyunk van a férjemmel, de ekkora ágyon kellemetlenül érezném magam egy barátnőmmel pl. Szóval szerintem 180 nem ártana ilyen esetben.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor a 105-ös szélességűt kinek árulják? 2 kisgyereknek?
2015. nov. 4. 12:23
4/5 anonim válasza:
Az egyszemélyes, pusztán arra való, hogy a kanapét alvásra is tudd használni.
5/5 anonim válasza:
135x190 a standard dupla ágy méret. Biztos lehet mást is kapni amugy de ekkora minim kell két embernek, ekkorán alszunk a párommal , mindketten vékonyak vagyunk, de pont hogy elég a hely rajta kettonknek kényelmes alváshoz.
De a helyedben én inkább vennék két egyszemélyes heverót, amit ossze is lehet jol illeszteni dupla aggyá ami ugy már sokkal nagyobb mint 135x190, és kulon is lehet rajta aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!