Milyen matracot vegyek? Memóriahabosat, vákuummatracot, rugósat vagy milyet? Ha lehet nem szeretnék sokat költeni.
Ahogy én választanék:
Bemennék egy nagy áruházba és nem szégyellnék fetrengeni a matracokon. Akár az összesen helyezkedve, forgolódva, felvéve azokat a pózokat, amikben aludni szoktam. Én pont így választottam ki egy olcsóbbat és nagyon bejött.
A memóriahabbal én sem vagyok kibékülve. Egyszer egy hotelben aludtam rajta és ugyan az áruházban marha kényelmesnek hat, én reggel valamiért úgy ébredtem, mint akit összevertek. Ha memóriahabos is, akkor is csak egy vékony réteg legyen a tetején az, alatta viszont rugós legyen.
Egy képnek ne higgy, ez alapján senki nem fogja tudni megmondani, hogy ez egy jó matrac, főleg hogy ahányan vagyunk annyi igény, megszokás és komfortérzet. Keress fel egy Jysk-et, Kikát vagy Ikeát, esetleg bármilyen nagyobb bútorboltot és ne szégyellj helyezkedni a matracaikon. Többnyire nagy betűkkel ki van írva, hogy mennyibe kerül az adott matrac, így nem kell 40-en végig játszani ezt, mert 30 tutira nem fog árkategóriában megfelelni.
2-nek teljesen igaza van, próbálni kell mindenképpen. sok variáció van, mind anyagra, mind keménységre, súlyhatárra, komfort zónára stb.
Olvasgass először róluk [link] a tanácsok részben. Aztán irány az üzletek. Sztem a pár centi memória habnak nem sok hatása/értelme van, inkább csak tesznek rá, hogy olcsó és jónak tűnjön. Ilyen vastagságban nem látja el igazán a feladatát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!