Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen széket vegyek számítógé...

Milyen széket vegyek számítógépes otthoni használathoz? Szeretnék venni egy széket ha lehet max 50-60 ezerért és azt szeretném, hogy ergonomikus legyen, vagy legalábbis kényelmes géphasználathoz.

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek közül valamelyik

[link]

[link]

2015. okt. 25. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra ügyelj, hogy megfelelő magasságú legyen az asztalodhoz. Nekem van két forgószékem, de az egyiket nem tudom használni, mert túl alacsony. Az asztal 77 cm, azon van az egér, billentyűzet, a magasabb szék 55 cm, az alacsonyabb 49 cm. Az a 6 cm sokat számít.
2015. okt. 25. 10:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Inkább forgószékre gondoltam.De köszönöm érdekesek.
2015. okt. 25. 15:56
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne forgószéket!! Én megszenvedtem velük, hülyeség. Vegyél ilyen étkezőasztali széket, én a kikába vettem 15 ezerért nagyon jó minőségű bőr széket és a gerincnek is jó mert seggíti a helyes ülést de rettentő kényelmes is.
2015. okt. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!