Lehet abból gond, ha az áramkábel nagyon közel van a gázkonvektorhoz?
Szóval vagy úgy oldjuk meg, hogy tulajdonképpen érintkezik a kábel és a konvektor (vagy legalábbis majdnem), vagy a szoba közepén vezetjük át.
Lehet gond az előbbi megoldással? Vagy inkább hagyjuk az esztétikai szépséget és vezessük át középen?
Valahogy ez nincs előttem :)
Egy rajzot vagy fényképet nem tudnál linkelni?
Nem sajnos. :/ Meg már át is strukturáltuk ijedtünkben.
Van a fal, amin ugye van a konvektor. és a rá merőleges falon van konnektor, ahova bedugtuk a hosszabbítót, hogy az átvezessen máshova. És a hosszabbító kábele így nagyon közel volt a konnektorhoz.
Remélem ez így érthető volt :)
A "nagyon közel" mit jelent?
Egy konvektor azért nem szokott izzani, simán lehet alatta szőnyegpadló vagy parketta például. Azoknak sem lesz semmi baja.
Nekem mögötte ment el az elosztó konnektorból évekig. Konvektor felett fél méterrel van a konnektor ugyanis.
Hát még itt vagyok, és írok neked...
És a szobámban is ugyanazok a dolgok vannak: szőnyeg, fal...
Inkább co-visszaáramlástól féltem, csövet néztem mindig, hogy illeszkedjen. ha parapetes, akkor nincs ilyen gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!