Nektek melyik szoba berendezés tetszik jobban? Melyik szín? Úgymond melyik a "csajosabb"?
2015. okt. 8. 18:28
1/4 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még ötletek, színek ezeken kívül. minden vélemény számít:)
2015. okt. 8. 18:30
2/4 anonim válasza:
Én a meleg színeket szeretem, de a lila most jobban megfogott. Szerintem a másik szoba színe kicsit sötét, nagyobb térben, sok fénnyel jobban érvényesülne.
A világos színek jobbak egy viszonylag kicsi szobában, pl. ecrü, halvány barack vagy korallszín, tojáshéj szín. Lehet kicsit cifrázni pinkkel, lilával, egy pöttynyi borsózölddel, pl. egy csíkban valami klassz dekortapétával.
Az én szobám napsárga, világosabb narancs az egyik fal, és nagyon világos bútorok, szőnyegek vannak benne, olyan, mintha mindig sütne a nap. Keleti fekvésű, de délután vagyok bent többet, ezért gondoltam ilyenre festetni.
3/4 anonim válasza:
bakker, mintha egy barbi összekente volna a hányásával az elsőt....
amúgy is lilafan vagyok, de egyértelmű anélkül is
4/4 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a lila jobban bejön, illetve a levendula szín. Valószínűleg olyan színű lesz a szobám, de ez a piros is nagyon tetszik csak picit mintha lennének benne fiúsabb elemek. Köszönöm a válaszokat, főleg neked első, rengeteget segítettél!:) Ment a zöld kesztyű
2015. okt. 9. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!