Az ágyat hogyan kell elhelyezni az ajtóhoz képest? Fejjel, vagy lábbal az ajtó felé?
"A halottakat lábbal tolják ki csak ezért"
2010 van!
Lábbal nem jó mert akkor úgy visznek ki rajta (vagyis halottan)! Fejjel az ajtó felé se jó, mert akkor a betörő könnyebben leüt!
Ezek szerint csakis keresztben, vagy átlósan szabad az ágyat elhelyezni!
:D
Én nem az ajtóhoz képest helyeztem az ágyamat, hanem az ablakhoz. Mivel az én szobám oldalán kel fel a nap, zavar, ha rögtön arra ébredek, hogy besüt az ablakon egyenesen rám, évekig így volt az ágyam, amióta a másik oldalra raktam, jobban alszom, és reggel is nyugodtabban ébredek, nem zavar a túl korai napkelte, ha esetleg tovább alhatok (pl. hétvégén). Ja, és az ajtó az ablaknak merőleges oldalon van, az ágyam a vele szemközti oldalon a falnak oldalt (1 személyes ágy), másképp nem férne el, mert kicsi szoba. Ja, és van, hogy az ablak közelében van a lábam, de van, hogy megfordulok, mert úgy kényelmes, és a fejem van az ablaknál. Egy kolléganőm mesélte, hogy volt olyan, hogy úgy ébredt, hogy átlósan feküdt az ágyon.
Legjobb, ha nem foglalkozol a babonákkal, és a legjobban igyekszel kihasználni a rendelkezésedre álló teret. A feng-shuit is másképp kell használni, nem szabad a babonákkal keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!