Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az ágyat hogyan kell elhelyezn...

Az ágyat hogyan kell elhelyezni az ajtóhoz képest? Fejjel, vagy lábbal az ajtó felé?

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Az ágyat semmiképp ne lábbal az ajtónak!
2010. márc. 2. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudtam,hogy valamelyik irány rossz.A babáét se?Így jobban rálátok azért kérdem.Miért is rossz ez az irány?A halottakat lábbal tolják ki csak ezért?
2010. márc. 2. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"A halottakat lábbal tolják ki csak ezért"

2010 van!

2010. márc. 2. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz az alatt,hogy 2010 van?Van aki otthon hal meg és a halottasházba is be kell vinni valahogy a embert.
2010. márc. 2. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lábbal nem jó mert akkor úgy visznek ki rajta (vagyis halottan)! Fejjel az ajtó felé se jó, mert akkor a betörő könnyebben leüt!

Ezek szerint csakis keresztben, vagy átlósan szabad az ágyat elhelyezni!

:D

2010. márc. 2. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy,ahogy neked a legjobb.A többi csak babona.Nekem már mindkét irányban volt az ágyam,és egyformán jól aludtam mindig.
2010. márc. 2. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én ágyam úgy van hogy lábbal az ajtó felé fekszem már 15 éve,és még élek !Azért van így mert az ablak az ajtóval szembe van és rohadtul zavar a fény.Tedd oda és úhy ahogy neked a legjobb,ne törődj a babonákkal,hiedelmekkel,a fengsuival,és a csakrának nevezett baromságokkal.
2010. márc. 2. 21:49
 8/9 anonim válasza:

Én nem az ajtóhoz képest helyeztem az ágyamat, hanem az ablakhoz. Mivel az én szobám oldalán kel fel a nap, zavar, ha rögtön arra ébredek, hogy besüt az ablakon egyenesen rám, évekig így volt az ágyam, amióta a másik oldalra raktam, jobban alszom, és reggel is nyugodtabban ébredek, nem zavar a túl korai napkelte, ha esetleg tovább alhatok (pl. hétvégén). Ja, és az ajtó az ablaknak merőleges oldalon van, az ágyam a vele szemközti oldalon a falnak oldalt (1 személyes ágy), másképp nem férne el, mert kicsi szoba. Ja, és van, hogy az ablak közelében van a lábam, de van, hogy megfordulok, mert úgy kényelmes, és a fejem van az ablaknál. Egy kolléganőm mesélte, hogy volt olyan, hogy úgy ébredt, hogy átlósan feküdt az ágyon.

Legjobb, ha nem foglalkozol a babonákkal, és a legjobban igyekszel kihasználni a rendelkezésedre álló teret. A feng-shuit is másképp kell használni, nem szabad a babonákkal keverni.

2010. márc. 2. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én majd leginkább az otthonomban, az ágyamban szeretnék meghalni, ha eljön az idő, így én lábban az ajtó felé tenném (egyébként is úgy van).
2010. márc. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!