Hol lehetne design-esen elhelyezni egy földgömböt egy lakásban?
Figyelt kérdés
ilyen 30 cm átmérőjű, hagyományos, világítható típusú, de hova állítsam?
van egy amerikai konyhás nappalim és egy hálóm, kb. egyforma nagyságúak
2011. febr. 16. 11:52
1/5 anonim válasza:
Én afféle komódszerűség közepére tenném. Magasz szekrényre vagy földre semmiképp. Komód, éjjeliszekrény, szekrénysori polc stb.
2/5 anonim válasza:
Pl. a hálóban az ágyaz húzt kicsit előrébb, tegyél mögé egy megfelelő magasságú polcot, és arra a földgömböt. Szokatlan, de szerintem jól nézne ki.
3/5 anonim válasza:
ha szép a nappaliba, hogy mutogasd, mondjuk tv mellé, mert úgysem jó a szemnek, ha egy pontba egy fényforrás felé néz csak
4/5 anonim válasza:
Nekünk van egy kb. 1,5 x 1,5 m-s halász/horgászhálónk. Az van a kisszoba sarkában kifeszítve,abban van a földgömbünk.
Mi az egész keretet/talpat letörtük,úgy,hogy csak az a csonk maradt meg,ami az égővel belemegy a gömbbbe,És hogy ne nyomja le a hálót nagyon, a mennyezethez fel van kötve damillal.
5/5 anonim válasza:
Szerintem használhatnád a hálóban éjjeliszekrényen lámpának:) Én úgy használom és szerintem jól is néz ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!