Milyen gyakran cserélitek le a bútorokat?
Szükség szerint szoktunk cserélni. A nappaliban 20 éve ugyanaz van, csak áthúzattuk a kárpitot rajta, a gyerekek szobájában a bútor a korukkal változik (egy tini nem alhat rácsos ágyban:D), a hálószobában is elöregedik egy idő után az ágy matraca. Ahogy a gyerekek nőttek, kellettek új íróasztalok, a könyveknek egyre több könyvespolc stb..
A régi bútorokat el szoktuk ajándékozni olyannak, akinek szüksége van rá. Mindig jól jött még valakinek az ismeretségi körünkben.
Nálam egy csomó minden a szüleimtől, nagyszüleimtől maradt rám, így elég ósdi minden. A legtöbb bútor olyan 30 éves.
Szeretném őket lecserélni, de kidobni sajnálnám őket. Régiek ugyan, de még használhatóak.
Így is tele van velük már a garázs, pince, padlás, minden...
meg fogsz lepődni, nekem a felújított, csodaszép lakásomban anyukám lánykori szobabútora van, mert olyan időtálló, és igényes kivitel, hogy itt is jól mutat, és nem utolsósorban kiválóan funkcionál, hogy elhoztam ide.
sőt! a régi kanapéján ülök épp, elég volt rá egy szép ágyterítő, ami elfedi a régi huzatot. tökéletesen megfelel.
nincs szívem kidobni, mert egyrészt nagyon drága egy új bútor, valamint érzelmileg kötődöm hozzá, és ami még teljesen jó. azt minek kidobni...? utálom a pazarlást. aki megszólja, az így járt, engem nem érdekel. az én lakásom, azt teszek bele, ami nekem tetszik.
a többi bútorom (ágy, konyhabútor, asztal) teljesen újak.
ha egy bútor már megszolgálta az idejét, akkor általában elajándékozzuk, vagy levisszük a balatoni házunkba.
Szia.Regisztrálj itt, és itt eltudod adni!
Köszi, de egyet-kettőt már hirdettem pár ezer Ft-ért, de a kutyának sem kellett.
Nem pont ezen az oldalon hirdettem, de hasonlón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!