Honnan szereztél be jó bútorokat?
Én az üzletben kértem (szerintem bármelyikben van) fénymásolt katalógust a "Stella" elemes bútorcsaládról. Az elemes bútorok közül ez a legolcsóbb tipus (persze vannak másfajták is). A fénymásolaton ott vannak a rajzok méretekkel. Centiztem, rajzoltam, variáltam. Aztán a kiválasztott elemek árait a boltban kiszámoltuk, és már azt is tudtam, mennyibe fog kerülni. Konkrét megrendelés után kb. másfél hónappal szállítják.
Az elemes bútorok előnye, hogy később lehet plusz elemeket rendelni hozzá, és ami nálam a fő szempont volt: olyan egyedire sikerült berendezni vele a lakásomat, ahogyan azt megálmodtam korábban.
Én főleg vateráról, ha rászánod az időt és rendszeresen átnézed az aukciókat, akkor nagyon jó holmikat lehet szerezni nagyon olcsón.
Általában igaz, hogy minél olcsóbban akarsz vásárolni, annál több időt vesz igénybe, pl. ha egy bútort féláron akarsz megvenni, azt 1-2 hét alatt szinte biztos, hogy találsz szépet, ha 20%-os áron, akkor jó eséllyel hónapokig kell nézegetni, mire adódik egy megfelelő.
nekem nagyon kevés pénzem volt, a legtöbb cuccomat lomiból vettem :D a környékünkön van egy falu, ahol "nyugatról" hozzák a cuccokat, rengeteg jó holmit szereztem be ott....pl ikeás kanapém van, erre vagyok a legbüszkébb :D :D és teljesen új holmikat is lehet kapni.
amúgy meg azóta az ikeából szereztem be dolgokat
Én kinéztem ikea-n, ami tetszik és méretre jó, vadásztam vaterán és találtam egy olyan hülyét, aki a SZÍNE miatt adta el, úgyhogy lehet mákod...
Egyébként ágykeretet ráccsal + 2 éjjelit vettem féláron, mosógépet+hűtőt, amik már a megvétel+2 éve működnek...apróságok.
Egyébként biztos akad olyan ismerősöd, akinek útban van v csak porosodik egy-egy polc, kezdetnek tökéletes:)
Én használtcikkesből :9 Szeretek ott vásárolni, ráadásul nagyon olcsó holmik vannak, igazi fa holmik, nem azok a fát nyomokban is alig tartalmazó vackok.
Nyáron vettem egy tölgyfa komódot, egy hatalmas tükröt tárolóval és egy kis telefonpadot, és összesen 12.500 forintot fizettem. Tök jó állapotban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!