Peeta kérdése:
Azon gondolkozok, hogy szeretnék venni a falra egy samurai kardot. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy eredeti legyen, hisz dísznek lesz és függőlegesen szeretném felrakni. Ár szállítással együtt 15000Ft alatt gondoltam. Valaki tudna ajánlani valamit?2015. jún. 19. 00:28
1/1 anonim válasza:
Egy időben szinte bármilyen hagyományőrző eseményre kimentél (kézműves vásár, várjáték, stb.), találtál olyan késes standot, ahol árultak. Én pult alól vettem egyszer 12k-ért egy hármas készletet, tartóval, Toledo márkásat. (Igen, acélból, de ez nem a híres toledói acél, ez csak sima öntött, rozsdamentes acél egy üreges markolattal.)
Szerintem plázákban és hasonló helyeken a késes standoknál továbbra is 12-20 között lehet venni. Katana néven keresd, hamarabb kapsz találatot.
Ha személyesen veszed át, a szállítással vigyázz! Ha nyílt utcán kézben viszed haza, rendőr jó eséllyel meg fog állítani és kapsz egy fejmosást, hogy nem így kéne vinni. Be kell tekerni valami szövetbe, és körbecsomózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!