Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ilyen ágy kapható/csináltathat...

Ilyen ágy kapható/csináltatható Mo-n? Hol?

Figyelt kérdés
[link]

2015. máj. 3. 23:47
 1/7 A kérdező kommentje:
2015. máj. 3. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy asztalos simán megcsinálja neked, de nem lesz olcsó az tuti.
2015. máj. 4. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Bármit meg csinálnak ma Magyarországon jól is asztalosok.

De ez szép-szép, de ha nem kell álmennyezetnek, akkor a fal felé csukható, persze nem epedás, negyed annyiba sem kerül. Én az oldalra csukható, szekrénybe csukható kókuszréteges javaslom. Ja és(/mert) az nem esik a fejedre.

2015. máj. 6. 01:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Én az oldalra csukható, szekrénybe csukható kókuszréteges javaslom.

Én az oldalra szekrénybe csukható kókuszréteges javaslom.* Átírtam, és nem olvastam vissza. Sorry!

2015. máj. 6. 01:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, azon is gondolkodtunk, csak az helyet foglal és van már szekrénysorunk, úgy tele lenne a szoba szekrénnyel..
2015. máj. 6. 11:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Képet tudsz a kókuszréteges megoldásról küldeni?
2015. máj. 6. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék kiragadni egy példát sem - amit láttam az egyedi termék volt. Nekem a felfele csukható, "nem jó életbiztosításnak" tűnik, és csak megszokásból csinálják, plusz kevésbé higiénikus, ha csak nem naponta gőzölöd át az ágyad. Megszokásból és ágykanapék miatt az van jobban elterjedve, meg az jobban elrejtetnek tartják. Tömörfa Bútort itthon gyártatni érdemes, ehhez képes a bútor készítők a nagy forgalmú kereskedők média marketing dömping miatt sorra zárnak be.

Ha nem teherhordó kemény fából van, akkor tetemes pluszfémvázat kapsz, ami lássuk be nem szép.

oldalra+felcsukható+ágy

2015. máj. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!