Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A Jyskben kapható matracok...

A Jyskben kapható matracok milyenek? Melyik az, ami jó minőség? Gondolom az 5e ft-os nem túl jó.

Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Vettem 2 éve 10 000ft ért.

60 kg -al ki feküdtem a 2 cm vastag szivacsot.

Mivel szakmám kárpitos igy szét szedtem és ragasztotam rá 3 cm es szivacsot.

igy még két évet ki bir szerintem.

2015. febr. 14. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:

"Mivel szakmám kárpitos"

Mint kárpitos, tudsz arról, hogy sima szivacs helyett kapható-e memóriahab is? Más szóval megoldható lenne memóriahabos matracot csinálni házilag?

2015. febr. 14. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Yisk -be is van memoria habszivacs.külön.simán meg lehet csinálni!

De azt ne kérdezd meg hogy aza matract mit tudd ami

100 000 -200 000 ft -ba kerül,mert azt énse értem !

2015. febr. 14. 21:10
 4/6 Laci... válasza:
A legjobb matrac ott a wellpur matrac amelyik baracksárga színű nekem az van es azóta mélyen tudok aludni hátfájás és derékfájás nélkül.
2015. febr. 15. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A 170eFt-os matracot fél év alatt kifekszed! A JYSK által foglalkoztatott szállítók átvernek. A 7000Ft-os fuvart 7000Ft-ra kiállított számlával, 8500Ft-ért hozták ki.

A Matrac S25 Gold és jónak tűnt először nagyon, hátfájás megszűnt, nagyon jó volt, aztán fél év után totálisan besüppedt... :(

179.000Ft -os matrac leértékelve 110eFt-ra.

Állítólag 20 év gar. de nem tudom ez annak veszik-e vagy mi számít hibának.

Hiába fordítottam át ugyanaz lett a másik oldalon is.

2015. febr. 21. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az említett áruházban nem igazán kapni jót. Semmiből. Vegyél 15 cm vastag szivacsot, varj rá huzatot és tedd rá egy rugós ( ívben felfelé meghajlított fa lécekből összerakott ) ágyrácsra. Ha más méretű az ágy, akkor a fa keretre kárpitossal 5-8 cm széles műszálból készített hevederből fonott vázra tedd az említett szivacsot. 15 évig biztos úgy alszol mint a bunda, mint én! Derékfájás nélkül, mint a medve télen! " A memória szivacs,...." Hmm " ...., nekem nem jön be!
2015. febr. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!