Feng Shui lakberendezéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Hülyeség az egész!!!
egy példa:
"A feng-shui egyik legalapvetőbb eszköze a tükör, amely egy sor problémát orvosol. A ház külső falára akasztva például eltéríti a forgalmas út vagy a kellemetlen szomszéd felől érkező negatív csít, azaz negatív életenergiát."
kérdés:
Mekkora is legyen az a tükör? Mint a fal, vagy mint a ház?
Es ha a tükör elé állok akkor mi lesz velem? Dupla adagot kapok a szomszédból, vagy láncreakci?
ba lépek a tükörrel és felrobbanok?
Szerintem a tükör nem ver vissza semilyen energiát kivéve a fényt, ha azt energiának lehet nevezni.
Én sokat olvastam erről, de csak idegességet okozott az egész, mert folyton azon agyaltam, hogy milyen színű legyen a szoba, mit hova tegyek és "jaj, akkor most rossz lesz az egész", plusz amit én fekete-fehérre álmodtam meg, arra a f.s. szerint rózsaszín passzolt volna.
Itt kidobtam a könyvet és jött a fekete-fehér.
Viszont a rendrakás részt nagyon érthetően és jó ötletekkel magyarázta el, az tetszett. Hogy miért károsak a lomok a lakásban.
könyvtárból kölcsölönztem ki a legújabb könyveket, amit most venni lehet. nem tudom már mi a címe. bele kell nézni, piros, kemény borítású. értelmesen logikusan elmagyaráz mindent ezzel kapcsolatban, és külön kategorizálja a tanácsokat is.
érdemes elolvasni. ha mást nem, sokkal de sokkal harmonikusabb lehet a környezeted, ami bevonzza a pozitív dolgokat az életedben.
Feng Shui :D whehehehe!
Inkább tölts le egy pályaszerkesztőt a Doom-hoz. Olcsóbb és hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!