Hogy vihetném a szennyestartót?
Figyelt kérdés
Eltört a szennyestartó "miattam". Nekem kell ujat venni, es el kell hoznom ,de nem tudom hol vegyek Szegeden és hogy hozzam el.
Elég hülyén nézne ki ha azzal setalnek az utcan.
14/F
2015. febr. 26. 20:34
1/3 anonim válasza:
Minden nagyobb áruházban kaphatsz, vagy a 100-as boltokban, háztartási boltokban. Viheted a kezedben és nem fog hülyének nézni senki.
2/3 anonim válasza:
Amennyiben nem a fejedre húzva viszed, hidd el, senkinek nem fog szemet szúrni.
3/3 anonim válasza:
14 évesen még lehet, hogy cikinek érzed, de ha vársz még 10 évet, akkor már tök magától értetődő lesz, hogy egy műanyag dobozzal a púpodon mászkálsz az utcán. Praktikus is, mert a nagybevásárlás kábé elfér benne.
De ha tényleg ennyire gáznak érzed a dolgot, rendelj hó eleji készletfeltöltést a Tescoból, vedd bele a szennyestartót is, és kihozzák házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!