Bőrkabátra hogyan kell felvarrni a gombot vagy kihez vihetném el aki felvarrja?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam vele de nekem nem sikerült. Táskajavítóba, varrónőhöz vagy hová vigyem?2009. márc. 2. 21:42
1/7 anonim válasza:
mi akadályozott a kivitelezésben?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tartott sokáig. Leesnek.
2009. márc. 2. 21:48
3/7 anonim válasza:
ha nehéz átszúrni tűvel,használj gyűszűt v vmi keményebb tárgyat amivel áttolhatog a tűt,de vigyázz,ne legyen a felszíne túl csúszós,nem a nagy küszködésben elcsúszhat a tű hátsó vége és baleset lehet a vége.Ha te akarod megvarrni,figyellj arra,hogy a kabát beldő oldalához is varj a külsővel együtt egy gombot,hogy ne szakadjon át később,és ne hózd meg izomból feszesre a cérnát.
4/7 anonim válasza:
a cérna nem bírta vagy a bőr szakadt át?
5/7 A kérdező kommentje:
Ez lesz itt a baj, hogy hosszú "szárra" kell hagyni a gombot, és én itt rontom el. Köszi a segítséget, holnap megint megpróbálkozom vele.
2009. márc. 2. 21:58
6/7 anonim válasza:
Úgy kell hosszú szárra hagyni a cérnát, hogy egy gyufaszálat dugsz a bőr és a gomb közé, úgy varrod fel a gombot, a kis fadarab szélessége éppen elég neki. Majd a végén 'kihúzod a gyufát'. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a megoldást nem hallottam még.
2009. márc. 4. 09:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!