Kollégista vagyok és mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Kollégista vagyok és egyedül vagyok a szobámban már 2 éve.És arra gondoltam, hogy feldobhatnám valamilyen dísszel/díszekkel.A plafon narancssárga a fal fehér.6 ágyas a szoba.Mivel dobhatnám fel, hogy otthonosabb legyen??2015. febr. 24. 13:40
2/9 anonim válasza:
Virágokkal! (csak ne felejtsd el locsolni)
Poszterekkel, képekkel, színes párnákkal, plüssállatokkal (ha lány vagy)
4/9 A kérdező kommentje:
Vannak virágok és egy csomó kispárna van bent,viszont a posztereket nem engedik, és igen lány vagyok
Más válaszokat is szívesen várok.
18/L
2015. febr. 24. 19:00
6/9 anonim válasza:
Ha rendet tartasz, és virágokkal díszpárnákkal feldobtad, esetleg pár dísztárgyat még asztalra stb. tehetsz, de egy kollégiumi szoba így már szinte luxus:) Függönyöket engedik lecserélni? Valami ízléses anyag az ablak előtt szintén sokat számít, illetve szintén valami ízléses ágytakaró (bár mind a 6 ágyon nem tudom, hogy tudod megoldani
7/9 A kérdező kommentje:
az aztalon mindig gyümölcstál van gyümölcsökkel (általában narancs,mandarin). Igen engedik a függönyöket lecserélni a mostani függöny ami fent van az zöld (kolis).Az ágytakarók szine lila fehér és sötét kockákkal :/
2015. febr. 25. 13:33
8/9 anonim válasza:
Nézegess ikea, jysk, obi oldalakat vagy lakberendezéssel kapcsolatos oldalakat. Elég sok ötletet meríthetsz azokból
9/9 anonim válasza:
Addig örülj,Én 5 db barommal voltam együtt 5 évig.Éjjel alxol és kihuzzák alólad a lepedőt.Na ez kell? ennyi.,,,behány,ordibál,cigizik éjjel 3kor........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!