Ha lenne rá lehetőséged,21 évesen, biztos munkával költöznél? most költözik be egy albérlő is, nem laknék egyedül se, rezsi is megoszlana, csak önálóbb lennék. Voltam már kollégista is évekig, szóval. F/21
emailben társaloghatnánk hogy milyen volt, hogy oldottad meg egyedül a zűrös helyzeteket?
a lakás mamámé szal nekem csak a rezsit kellene állnom magamnak. :)
Szerintem is költözz ha van kereseted és úgy gondolod, hogy nélkülözés nélkül kijössz a pénzedből. De a szülőket ne hanyagold el. És a recessziót is kalkuláld bele a dolgaidba.
Az önállósodás pedig egy hosszabb folyamat és nincs mindenkinek ilyen lehetősége mint neked a mai világban, tehát élj vele.
Így az értékrended is kialakul és jobban megtanulhatod megbecsülni a dolgokat, bár nem feltételezem, hogy eddig nem becsülted meg őket.
Viszont az albérlő társat nagyon de nagyon válogsd meg! Mondom ezt úgy, hogy voltam már albérlő, és vagyok most főbérlő. Kollégista nem voltam, de alkalmazkodás terén tuti nem lesz gond a részedről. Szóval vágj bele. Sok sikert kívánok. 33 éves édesanyja vagyok egy 18 hós kislánynak.
köszönöm válaszod.
én mennék is, hál' istennek annyit keresek, hogy kijönnék belőle.
az albérlőm egy végzős fősulis lány, jómodorú szerény lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!