Fekete szobabútorhoz milyen fal illik?
Figyelt kérdés
Rocker vagyok és minden fekete és sötét a szobámban... Nem akarok semilyen meleg színt2015. febr. 21. 20:49
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Ha színes a fal és fekete bútorok hozzá színes szőnyeg az ocsmány.Fehér fal fekete bútorok és színes kiegészítők még jól is néz ki.
13/15 anonim válasza:
En is rocker vagyok sotet szobat akartam erre elmetem taborba anyam meg kitapetaztatta a szobat feher-kek viragos tapetaval:|
14/15 anonim válasza:
szürke,barna,fekete,piros,sötétzöld,sötétkék de nemtom most így bevillant h ilyen királykékes cucc, sötétlila, sárgásbarna,bordó, apricot, világos élénkzöld ilyen fű-szerű is jó lehetne most jut eszembe, nem csak sötétzöld:)
15/15 anonim válasza:
*Mint apricot, ilyesmire gondoltam, de am bézs is talán, az ilyen sárgásfehéresszürkés v iesmi nemtom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!