Fényáteresztő függönynél "elég lesz", ha 3m-es falra 5m függönyt vettem?
Figyelt kérdés
Mivel redőnyt, reluxát és szúnyoghálót is most csináltatok erre a 2 ablakos részre, mint írtam a 3m-es falra 5m függönyt vettem. Picit spórolni akartam ugye. De mindenhol azt olvasom, hogy inkább a kétszeresét ajánlott venni. Csak a jövő héten lesz feltéve, ha kész lesz a redőny, reluxa.
Szerintetek így is szép lesz? Vagy kár volt lespórolni az 1m anyagot? Ja a függöny mintázata: függőleges csíkozású.
2015. jan. 16. 20:23
1/2 anonim válasza:
elég lesz persze, de így lájtosabbak lesznek a hullámok benne, kevesebbet hajthatsz rá a csipesznél. 6 méteressel jobb lett volna.-szerintem.
2/2 anonim válasza:
Nekem is 3 méteres az egyik fal, a középső része a bejárat. De se redőny, se reluxa, vettem 6 méteres fényes sötétítőt és megvarrattam. Így szép ráncolt, a plusz 1 m ehhez kellett. A középső részhez nappal egy készfüggöny (átlátszó) is van, az is 2 méteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!