Sötétítő függönynél a felső díszítőt (nem tudom a nevét) hogy-hova teszik fel?
2012. ápr. 19. 15:00
1/3 anonim válasza:
Ennek tobb modja van, hiszen tobb fele karnis letezik, de ha toluk rendeled meg, akkor a karnist is hozzak es szerelik pl.
Hazilagosan akarod kivitelezni?
2/3 tetris válasza:
Igen, kellene hozzá egy külön karnis. Bár én őszintén bevallom, hogy a hétvégi házban úgy oldottam meg, hogy madzagra fúztem föl ezt a felső szegélyt, és szépen rákötöztem azt a karnisra. úgyse látja senki, hogy nem rúdon van, hanem csak egy madzagon.
3/3 anonim válasza:
Hazilagosan meg ugy szoktak elkesziteni, hogy egy funerbol keszitenek egy kuso dekort, doboz fele, amire raerositik, tuzogeppel a fordos reszt, es belul lesz a karnis resz, amin a sotetito, es a masik vekony fuggony is van. Itt a tisztitassal bonyolultabb, tehat sima madzaggal is meglehet oldani, vagy pedig maga a fuggonyre ravarrni a fodros reszt is, es akkor egyben lesz felrakva, egy rudon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!