Memóriahabos ágybetét mennyire vált be nektek? Valóban jó lehet keringési problémákkal küszködő embernek?
Hasonló problémáim nekem is voltak/vannak. A memóriahabos ágybetét nekem némi segítséget adott. De önmagában nem elég azt lecserélni. Az új ágyrács jó ötlet volt részetekről! Ha abból megfelelő minőségűt vettetek és hozzá vásároltok egy jó minőségű ágybetétet kellemes éjszakáitok lesznek.
Ajánlom a gerinckímélő ágybetéteket. A miénk több zónás modern kialakítású.
A szakemberek nem mondanak butaságot: több évre veszi az ember jól ki kell választani, mindenkinek egyéni igényei szerint.
A memóriahabbal kombinált ágybetét nem olyan rugalmas, mint a rugós ágy. Nekünk kellett pár nap, mire megszoktuk, hogy nincs az a hajózós érzés. Főleg, ha ráülünk. A sima deszka ágykeret rontott ezen, amit első héten kicseréltünk rugalmasra. Úgy már nagyon kényelmes!
Megtaláltam a méretét, 5 cm vastag. :-) (jó ez az új ikea oldal)
Még egy kérdés merült fel: A gumis vízálló matracvédőt rá lehet tenni közvetlenül erre, nem húzza össze, nem emelkedik meg tőle, pl. a sarkainál?
(kinyitható kanapéágyra kerül, így a matracra nem lehet gumis lepedőt tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!