Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a csillagpla...

Senkimégisvalaki kérdése:

Mi a véleményetek a csillagplafonról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekelne, hogy volt már olyan aki a csillagplafon.hu oldalról csináltatott magának fali dekorációt? Mi a vélemény/tapasztalat? Kamu, vagy tényleg ilyen szép és ennyire megéri?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2015. jan. 13. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem idegesítene inkább mint megnyugtatna :D Én csak teljes sötétben tudok elaludni ezért biztosan zavarna. És szerintem nem is esztétikus; legalábbis nekem nem jön be.
2015. jan. 13. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom élőben milyen elhet. Én anno az auchanban vettem ilyen felragasztható világító csillagokat a papír-írószer részről. Volt vagy 300 forint egy csomag, én szerettem. Nyilván nem néz ki valóságosnak, de azért jó. Na meg nem mindegy, hogy mennyi 6m2ig mindenképpen 33 ezer forint hát LOL. Legalább is szerintem. Na mondjuk, ha neked megéri.
2015. jan. 13. 16:02
 3/9 anonim válasza:
93%
Giccs.
2015. jan. 16. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Olcsón (2-3 ezer Ft-ért)lehet kapni teknős alakú kivetítőt is.
2017. ápr. 26. 04:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Jól mondják. Giccs, és gagyi.

Gyerekszobába elmegy.

2017. ápr. 26. 04:49
 6/9 anonim ***** válasza:
unikromglow foszforeszkálós festéket vettem (van pár színbe) és azzal kreatívkodtam a falra
2017. ápr. 26. 12:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de leginkább azok véleményre volnék kíváncsi, akik csináltattak ilyet. :)
2017. ápr. 29. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:

"Kamu, vagy tényleg ilyen szép és ennyire megéri? "

KÉrdésedben benne van a saját válaszod is.

1.) Neked szép

2.) Neked megéri.

Másoknak ez szemét és hulladék, meg giccs, förmedvény. Tehát, ha te így vélekedsz, és neked ezt jelenti a SZÉP-et, akkor te élőben sem fogsz csalódni.

Sőt, még lehet, hogy sokkal "szebbnek" fogod majd látni.

Ha pedig neked ez MEGÉRI, amire más 5 Ft-ot sem adna ki, akkor pedig nyilván neked megéri. Ez ilyen egyszerű, nincs ezen mit ragozni.

Amúgy olvastad a honlapjukat?

Tudom, most jön az én válaszomra - mert nyilván nem tetszett és nem volt összhangban a tiéddel - a 0-ás lepontozás :)

2017. ápr. 29. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Most jutottam el odáig sok év után, hogy újra olvassam a kapott válaszokat :) nem pontozok le senkit, akinek a véleménye eltér az enyémtől, azért vagyunk itt, hogy megosszuk egymással.

Nekem egyértelműen megéri valami, ha tetszik. A kérdésem inkább arra vonatkozott volna, hogy tényleg úgy néz-e ki, mint a képeken vagy az egész csak beetetés és photoshop. Erre vonatkozóan választ pedig sajnos azóta sem kaptam. Még nem jutottam el odáig, illetve nincs annyi feleslegesen pénzem, hogy ilyenekre szórjam, de nemsokára lakásfelújítást tervezünk és újra elő jött, mint ötlet.

Úgyhogy a kérdés még áll azok számára, akik esetleg már igénybe vették ezt a szolgáltatást. :)

2021. szept. 25. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!