Mi a véleményetek a konyhába beépített mosógépről? Érvek ellenérvek?
Nekem a konyhában van beépítve a mosógépem. Belsőépítész vagyok.
A fürdőszoba sajnos kicsi is egy ilyen géphez, valamint nem hiszem, hogy ott lenne a helye.
Vagy egy mosókonyha legyen és akkor ott lehetnek a gépek, vagy legyen egy konyhabútorba integrálva. Nem kell állandóan bámulni egy ekkora behemótot.
Tehát: bútorba épített gép, Electrolux. 7Kg ruhát képes mosni, és egy bútorajtó takarja el, így olyan mintha ott sem volna.
Sajnos elterjedt szokás a mosógépet a fürdőben tartani, de ez nem helyes.
Nekem is konyhában van, a fürdőbe egyszerűen nem fért el, viszont a konyhában meg nagyon sok hely van, ezért került oda. Nyilván elöltöltős, viszont nem kicsi, azt nem tudom, miért írták, hogy csak kicsi fér el. Az érv kizárólag a helyhiány volt a fürdőben. Ellenérv nincs. Semmi hátrányát nem érzem, hogy ott van.
Van aki mondta, hogy tök béna, hogy ott mosok, ahol főzök, de szerintem tök mindegy, a mosógép egy zárt rendszer, teregetni meg úgyis a szobában szoktam nem a konyhában a kaják közé :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Sokan emlegették, hogy akkor inkább mosókonyha kialakítása. Ez valószínűleg semmiképp sem lehet majd megoldani, mivel panel lakásokról beszélek, és ha kicsi a lakás, akkor biztos nem áldozok be egy szobát arra, hogy mossak. Akkor már inkább marad a konyha. Persze beépített módszerrel, eltakarva.
De azért még reménykedek, hogy olyan lesz a lakás kialakítása, hogy a fürdőszobába gond nélkül befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!