Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a konyhába...

Mi a véleményetek a konyhába beépített mosógépről? Érvek ellenérvek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

Nekem a konyhában van beépítve a mosógépem. Belsőépítész vagyok.

A fürdőszoba sajnos kicsi is egy ilyen géphez, valamint nem hiszem, hogy ott lenne a helye.

Vagy egy mosókonyha legyen és akkor ott lehetnek a gépek, vagy legyen egy konyhabútorba integrálva. Nem kell állandóan bámulni egy ekkora behemótot.

Tehát: bútorba épített gép, Electrolux. 7Kg ruhát képes mosni, és egy bútorajtó takarja el, így olyan mintha ott sem volna.

Sajnos elterjedt szokás a mosógépet a fürdőben tartani, de ez nem helyes.

2015. jan. 8. 08:52
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is konyhában van, a fürdőbe egyszerűen nem fért el, viszont a konyhában meg nagyon sok hely van, ezért került oda. Nyilván elöltöltős, viszont nem kicsi, azt nem tudom, miért írták, hogy csak kicsi fér el. Az érv kizárólag a helyhiány volt a fürdőben. Ellenérv nincs. Semmi hátrányát nem érzem, hogy ott van.

Van aki mondta, hogy tök béna, hogy ott mosok, ahol főzök, de szerintem tök mindegy, a mosógép egy zárt rendszer, teregetni meg úgyis a szobában szoktam nem a konyhában a kaják közé :)

2015. jan. 8. 09:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Sokan emlegették, hogy akkor inkább mosókonyha kialakítása. Ez valószínűleg semmiképp sem lehet majd megoldani, mivel panel lakásokról beszélek, és ha kicsi a lakás, akkor biztos nem áldozok be egy szobát arra, hogy mossak. Akkor már inkább marad a konyha. Persze beépített módszerrel, eltakarva.

De azért még reménykedek, hogy olyan lesz a lakás kialakítása, hogy a fürdőszobába gond nélkül befér.

2015. jan. 8. 09:56
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egyáltalán nem passzol össze a mosógép a konyhával, sosem szeretnék erre kényszerülni. A fizika minden törvényét áthágóan kicsi, rossz elosztású lakásban nőttem fel, így tudom, hogy akármennyi vackot össze lehet zsúfolni egy zsebkendőnyi területre, ha nincs hely a fürdőben a gépnek, akkor is berakom oda. Ha nagy leszek, és lesz egy saját házam, építek bele mosókonyhát is.
2015. jan. 8. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert ha nincs ajót mögé rejtve, akkor hülyén néz ki. Ha meg ajtó mögé van rejtve az nem praktikus szerintem. Legalábbis nálunk a mosógép ajtaja mindig nyitva van, ha épp nem megy, hogy szellőzzön.
2015. jan. 13. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!