Hogy tudnám feldobni a szobám 12/L?
Figyelt kérdés
Kicsit már meguntam a szobám a falon mindenféle barbis dolog 6 éve építkeztünk a szobám színe rózsaszín amit még mindig szeretek :) szóval átfestés nem kell , ha tudtok jó diy-okat küldhettek ja meg , hogy nagyon kicsi a szobám hogy tudnám megoldani , hogy legyen hely leírom kb. milyen: ahogy belépünk jobbról van egy naaagy ruhásszekrény balról pedig egy könyves polc. A könyvespolc mellett rögtön egy kis éjjeli szekrény az éjjeli szekrény mellett pedig az író asztalom . A ruhásszekrénnyel szemben az ágyam . Az ágy és a szekrény között kb. fél méter van az ágy fejénél van az ablak és alatta egy radiátor ezek kb. középen. a szobám szélessége így saccra 2 és fél méter hossza pedig 3 és fél szóval remélem így eltudjátok képzelni milyen zsúfolt a nagyobb dolgokat mint ruhásszekrény meg íróasztal és ágy ezeket nem rendezhetem át ... Szóval írhattok diy -okat is mivel tudom feldobni + olyan megoldásokat amivel letudom ültetni a vendégem az ágyamon kívül :P Kösziii2015. jan. 3. 17:13
1/3 anonim válasza:
Ha nem az ágy mellett van az éjjeli szekrény akkor végülis nem olyan fontos az a szekrény,tehát amit rajta tárolsz azt áttehetnéd egy íróasztal fölé szerelhető polcra.
Ekkor felszabadul némi helyed,oda pedig rakhatnál olyan cuki babzsi fotelecskéket,az ilyen kislányoknak való színekben elég jó szokott lenni és szerintem anyud is meg tudja csinálni ha felajánlod neki,hogy segítesz.
2/3 anonim válasza:
diy ötlet is van,nézd meg a kiflieslevendula blogot:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) ha valakinek van további tippje azokat is szívesen fogadom :)
2015. jan. 4. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!