Milyen házilag is megoldható lakásdekorációval tudnám feldobni a lakásomat?
Figyelt kérdés
Minden ötletet és tippet meghallgatok. Kicsit szeretném otthonosabbá tenni a lakást2013. okt. 1. 20:52
1/4 anonim válasza:
Most a dísztököknek van szezonja, ha egy kosárba beteszed őket néhány száraz falevéllel az is szép. Nálunk most nem lett ültetve egy ideje ezért beszereztem agyagból (vagy kerámiából?) készült változatot, nagyon öltözteti ősszel a lakást :)
De ha van vastagabb poharad (pl. whiskeys pohár) szórhatsz az aljába száraz kukoricát, vagy szemes kávét, esetleg gesztenyéket, és abba tehetsz egy teamécsest. :)
Én ilyenkor ősszel szoktam tobozokat is gyűjteni, a megüresedett egynyári növények cserepeit megtöltöm vele.
2/4 anonim válasza:
függönyök, terítők, cserepes virág, üvegtapéta, színes villanykörte, tükrök, gyertyák, fényképek, akármilyen saját kriksz-kraksz festményt bekeretezel vagy simán a falra, ajtót és ajtókeret valami erős színre lefested, üvegeket-palackokat- a virágcserepeket ragasztóval bekened és beleforgatod apró kavicsba vagy homokba, sólámpa
3/4 anonim válasza:
Én azt a blogot szoktam nézegetni, rengeteg ötletet lehet meríteni.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!