Mi a véleményetek erről a konyháról?
Csak a legutolsó kép, csak röviden:
Élénk piros fal
Kék és lila óra
Terrakotta mozaik hatású csempe
Csempe körül fehér szegély
Vintage falikép
Zöld műanyag bödön
Piacos növény mintás kerámia tárolók (az a színátmenetes, ami már nem divat, de igazából nem is nagyon volt az, legalább is nem ebben a formában)
Megint másmilyen teáskann
Kék, türkiz, sárga, piros, zöld, lila vízforraló
Narancssárga peremű nagggyon ósdi lámpa
Baloldalt látszik a másik fal, talán bézses szín?
Arrébb már látszik a sárga-piros csíkos fal
Komolyan... Mit lehet erre írni? Egy konyha. Végül is tiszta. De lakberendezés kategóriában szegényről nem sok jót lehet írni.
Lehet, hogy le leszek pontozva, de nem érdekel.
Nekem tetszik, látszik, hogy ez valóban egy konyha és nem egy bútoráruház bemutatóterme. Utálom az olyan helyiségeket, amikben nyoma sincs annak, hogy valaki ott él, hanem minden az előre megtervezettek szerint van elhelyezve. Nekem a színekkel sincs bajom, otthonos. Inkább egy ilyen konyha, mint a linkelt boncterem. Tudom, nem vagyok trendi, de nem érdekel. Szerencsére különbözünk, mindenkinek más jön be. Kíváncsi lennék a sok lefitymáló konyhájára is.
Szerintem inkább itt van minden előre tervezetten elhelyezve már ne haragudj. Láttad a 90-es évek slágerét a bohócot a polcon? Meg az összes teás edény kitéve, az is milyen realisztikus!
Attól még lehet láthatóan használható, otthonos egy konyha, hogy nem kevered a cigány romantika falszínt, a vintage hatást, a neon színű műanyagot, a nemes acélt, a nagymami kerámiáját, a cirkusz sátor festést stb.
A más stílusú dolgok alkalmazását én eklektikusnak nevezem, mert hát az :D Az én szobám se lesz soha lakberendezési lapokhoz hasonlatosan egységes, túl sok dolgot szeretek egyszerre. Ha a lakónak tetszik, akkor senki nem szólhat bele - természetesen véleményt mondhat, ha kirakják a Netre, hisz pont azért teszik.
A divat sosem érdekelt a kedves tárgyaimnál. Ha nekem tetszik s szerintem nem üt el igen nagyon, akkor odakerül és kész. Szerintem ez jó hozzáállás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!