Érdemes No frost hűtőt venni? Mik az előnyök/hátrányok?
A "no-frost" hűtőknek is több fajtája van, az enyém levegő keringetéses.
Előnyei: egyenletes hőelosztás, viszonylag alacsony fogyasztás, sose kell leolvasztani "menet közben" tisztítható.
Hátránya, hogy a kis hűtőrendszer miatt kevés hűtőközeg van benne, és így 10 évesen már elég sok elszökött, után kellene töltetni...
:(
Mi egy 20 éves hűtőt cseréltünk le No frost hűtőre, szóval azt kell mondanom, hogy összehasonlíthatatlan a különbség én nem érzem hangosnak az előzőhöz képest.
Mi nagyon szeretjük, nem a no frost miatt vélasztottuk ezt a típust, hanem a külső megjelenése miatt ez illett a konyhánkba.
Egyáltalán nem jegesedik, a mienk is levegőkeringetésű, ami nekem hátrány volt (de az is levegőkeringetés miatt) elősre, de már megtanultam használni, hogy a gomba - a zöldségeket mindig kicsomagolva teszem a hűtőbe, minden más dobozban van - sokkal hamarabb kiszárad, mint a régi hűtőben. Azóta a gombát is dobozolom egy olyan dobozba aminek több helyen kilyukasztottam a tetejét, hogy azért szellőzhessen.
Nálunk van a családban egy 10 éves LG No Frost, meg egy 2 éves meg egy két hónapos. Tök jók. Semmit nem kell után tölteni, olyan a tíz éves is, mint mikor be lett állítva a konyhába vásárlás után. Az újak is tutik.
Sokkal higiénikusabb, nem kell leengedni, egyenletesen hideg, minden tovább jó benne... A legutóbbinál az LG ügyfélszolgálattal mikor beszéltem azt mondták, hogy évente egy napra kihúzom és ennyi a karban tartás. Addig is megtartja a hideget. Mi mondjuk sose húzzuk ki egy napra. A tíz éves is életében addig volt kihúzva, mikor időnként egy-egy órára elmegy az áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!