Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Érdemes No frost hűtőt venni?...

Érdemes No frost hűtőt venni? Mik az előnyök/hátrányok?

Figyelt kérdés
41db a zajkicsobájtása az egyiknek, az hangos?
2014. okt. 20. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A "no-frost" hűtőknek is több fajtája van, az enyém levegő keringetéses.

Előnyei: egyenletes hőelosztás, viszonylag alacsony fogyasztás, sose kell leolvasztani "menet közben" tisztítható.

Hátránya, hogy a kis hűtőrendszer miatt kevés hűtőközeg van benne, és így 10 évesen már elég sok elszökött, után kellene töltetni...

:(

2014. okt. 20. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém is levegő keringtetéses, LG. Tényleg nem jegesedik, jó. Igen, hangosabb mint a korábbi Whirlpool, de engem nem zavar, a spájzban van. Nem csörög-zörög mint a régebbiek, inkább egy zümmögő-morgó hangja van.
2014. okt. 21. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi egy 20 éves hűtőt cseréltünk le No frost hűtőre, szóval azt kell mondanom, hogy összehasonlíthatatlan a különbség én nem érzem hangosnak az előzőhöz képest.

Mi nagyon szeretjük, nem a no frost miatt vélasztottuk ezt a típust, hanem a külső megjelenése miatt ez illett a konyhánkba.

Egyáltalán nem jegesedik, a mienk is levegőkeringetésű, ami nekem hátrány volt (de az is levegőkeringetés miatt) elősre, de már megtanultam használni, hogy a gomba - a zöldségeket mindig kicsomagolva teszem a hűtőbe, minden más dobozban van - sokkal hamarabb kiszárad, mint a régi hűtőben. Azóta a gombát is dobozolom egy olyan dobozba aminek több helyen kilyukasztottam a tetejét, hogy azért szellőzhessen.

2014. okt. 21. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk van a családban egy 10 éves LG No Frost, meg egy 2 éves meg egy két hónapos. Tök jók. Semmit nem kell után tölteni, olyan a tíz éves is, mint mikor be lett állítva a konyhába vásárlás után. Az újak is tutik.

Sokkal higiénikusabb, nem kell leengedni, egyenletesen hideg, minden tovább jó benne... A legutóbbinál az LG ügyfélszolgálattal mikor beszéltem azt mondták, hogy évente egy napra kihúzom és ennyi a karban tartás. Addig is megtartja a hideget. Mi mondjuk sose húzzuk ki egy napra. A tíz éves is életében addig volt kihúzva, mikor időnként egy-egy órára elmegy az áram.

2014. okt. 22. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem hangosabbnak mondanám, hanem inkább más hangja van. Eleinte ijesztő lehet az embernek. A régi hűtők sokkal gyakrabban "mennek", zúgnak vagy nem tudom. Ezek nem olyan gyakran, nem hangosan csak máshogy adnak ki hangot. Meg időnként olyan, mintha koppanna, pukkanna valami. Én fel sem veszem, pedig engem pl. az órák ketyegése is idegesít.
2014. okt. 22. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! egy légtérben alszunk a hűtővel, azért fontosak a zajok.
2014. okt. 28. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a fejünktől kb. négy méterre van. De mondom az ugyanolyan távolságban lévő átlagos óra ketyegése engem jobban zavar.
2014. okt. 28. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!