Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sötét lila szőnyeghez milyen...

Sötét lila szőnyeghez milyen színűre húzassam az ülőgarnitúrát, illetve milyen színű függönyt tegyek? Figyelem, van 2 kis testű kutyus is! A bútor hozzá fekete fehér.

Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 06:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Pl. világosabb lila, vagy bézs, drapp, krém színű.
2014. okt. 8. 07:09
 2/5 anonim válasza:
Szerintem élénk zöld, nem neon. Az a baj, hogy nem tudom így leírni mire gondolok, de én a zöldek árnyalatait próbálgatnám.
2014. okt. 8. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Lila mintás függönyöm van, ülőgarnitúra világosabb zöld, nagyon jól néz ki.
2014. okt. 8. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szürke, kivizöld.
2014. okt. 9. 16:50
 5/5 anonim válasza:
Szürke. Én imádom a füst-szürke és halvány rózsaszínes lilás színek egyvelegét. Most festettem a nappalit alapszínek: fal fehér és galambszürke, szekrény szürkés-halványbézs, ülőgarnitúra sötétebb szürke, szőnyeg és függöny halvány magentás. Rejtett világítás is van és a modern stílusú képek is ezeket a színeket hozzák. Nekem tetszik:-)
2014. nov. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!